Itt a következő lehetőség kijutni a HS vb-re!

Itt a következő lehetőség kijutni a HS vb-re!

A hétvégi verseny tétje kijutni a 250.000 dolláros Winter Season Championshipre!

Útjára indult a 2017-es HS világbajnoki selejtezősorozat, a Hearthstone Championship Tour, melynek első, téli állomásának budapesti döntőjét február 10-12. között rendezik a BarCraft 2 esport bárban! A háromnapos hétvége két részből áll majd: a legjobb magyar játékosok, azok akik kvalifikálták magukat a Tavern Hero kvalifikációkból, folytatják a versenyt a Tavern Hero döntőben, melynek tétje hogy kijuthassanak a 250,000$ összdíjazású Winter Season Championshipre.

Azok akik nem tudnak ezen a versenyen résztvenni, egész hétvégén különböző programokon vehetnek részt ahol pénzdíjazásért és tárgynyereményekért versenyezhetnek. Lesznek Sit&Go pénzdíjas versenyek (csak menj oda, ülj le, játssz és nyerj) 32-64 játékos részére, lesznek fun versenyek, kártyakészítés és kerekasztal beszélgetés profi játékosokkal!

Hogy juthatok ki a vb-re?

Az 1. lépés a Tavern Hero döntő: Ezek zárt versenyek azok számára, akik magyar Tavern Hero kvalifikációt nyertek. Ezek a játékosok Pénteken, Február 10-én, a Barcraft2-ből megküzdhetnek Európa többi Tavern Hero kvalifikációt nyert játékosával. Amennyiben ezen a versenyen bejutnak a TOP8 játékos közé, folytathatják a versenyt a következő szakaszban.

A 2. lépés a Winter Playoff: A HCT pontok alapján a 64 legtöbb pontot összegyűjtött játékos, illletve a 8 Tavern Hero játékos szombaton és vasárnap (Február 11-12.) a 250,000$ összdíjazású Winter Championshipre való kijutásért versenyezhet. Innen a TOP4-be kell bejutni ahhoz, hogy valaki továbbjusson a következő fázisba. 

A 3. lépés már a Winter Season Championship, ahol Európa, Amerika és Ázsia legjobb játékosai mérkőznek meg azért, hogy kijussanak a 2,000,000$ összdíjazású világbajnokságra!

A tavaly nyári selejtezőről itt számoltunk be részletesebben, akkor Penhadani és Griotgard szerepeltek a legjobban.

4/2 kétszer, avagy nekik szurkolhattok még a VB-selejtezőn

Ketten még talpon a Dogsejkboys csapatából a Hearthstone Summer Championship selejtezőjén - nekik szurkolhattok vasárnap!

Tetszett a cikk? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!