Jensen quint rúnák nélkül is elverte Bjergsent

Jensen quint rúnák nélkül is elverte Bjergsent

Piglethez hasonlóan Jensen is elfelejtett minden rúnát beállítani a második mérkőzés előtt, de még így se volt gondja Bjergsennel.

A kezdő hetekben még mindenkinek kicsit vissza kell rázódnia az LCS menetébe és a színpadon való szerepléshez. Talán ezeknek hála felejthette el második mérkőzésén beállítani a quint rúnákat Jensen, de úgy látszott, különösebb hiányát nem nagyon érezte.

Kissé megalázó lehet ez a nyugati világ legjobb midesének kikiáltott Bjergsennek. Ráadásul nem csak ő, hanem csapata, a TSM sem volt a legjobb formában. Egyelőre úgy tűnik, hogy az új dzsungelesek jól indítanak, mivel C9 Contractz egyszerűen fenomenálisan játszott mindkét meccsén. Igen, két meccsen, mivel a C9 2:0-ra nyert, mondhatni egészen simán. Bodied those fools, na.

Bjergsen nagyon nem volt formában önmagához képest, pedig egyik legismertebb hősét kapta meg, Syndrát, akivel 40 perc alatt mindössze egy gyilkosságot sikerült összeszednie. Összességében a TSM-ről nem mondható el az, hogy rosszak lettek volna az első meccsen, inkább azt, hogy középszerű. Senki nem játszott annyira rosszul, de ugyanakkor nem is mutattak semmit.

A második mérkőzés gyakorlatilag Contractz-ről szólt. Lee Sin választásával, ahogy annak lennie kell, beporszívózta a korai gyilkosságokat és a kialakult előnyét ki is tudta használni a térképen. Ráadásul Impacttel se tudott mit kezdeni Hauntzer, egyszerűen egy lépés hátrányban voltak folyton. Bjergsen Katarinájától elég sokat vártak a kommentátorok és mi nézők is, de a csoda valahogy elmaradt. A megszokott építőelemek ott voltak Doubleliftet leszámítva, akit a visszatérő WildTurtle váltott le, mégse éreztük az összhangot. Reméljük, ez csak a szezon elején érezhető szétszórtság és össze tudják szedni magukat, mert a C9-nak már sikerült.

A sorozat MVP-je az újonc Contractz lett, abszolút megérdemeltem. A játéka, mechanikája, de leginkább a mozgása és időzítése a pályán példaértékű volt. A nap másik meccsén a Phoenix1 2-0-ra győzött az Echo Fox ellen.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!