DeadFox matricáinak népszerűsége töretlen

DeadFox matricáinak népszerűsége töretlen

Megnéztük, hogy megjelenés óta miként alakultak a piaci statisztikák.

Voltak hangok, amelyek a 2017-es Eleague Major matricáinak érkezését január 11-ére jósolták. Aztán voltak olyan játékosok, akik talán 2Pac nevét szívesebben látták volna a sajátjuk helyett. Végül január 13-án megérkeztek, köztük hazánk első és eddig egyetlen major résztvevője, Böröcz „DeadFox” Bence nevével fémjelzett várva-várt matricák. Lassan két hete kint vannak a stickerek, lássuk, hogy Bence aláírásának értéke és kereslete hogyan alakult az elmúlt időszakban.

A megjelenéstől kezdve az aláírás matrica ára 2 euró körül mozog, ami igen magasnak tekinthető, hiszen a legalacsonyabb értékű, a francia EnVyUs csapatából SIXER sticker-t 0,35 euró körül árazta a piac. A vétel ajánlatok pedig jól mintázzák a népszerűséget, hiszen körülbelül 500 ajánlat érkezett a vásárlásra. Ez azért is érdekes, mert a nagyjából a legdrágább négy matricára összesen érkezett ennyi vételi szándék. Ezek között pedig olyan neveket találunk, mint KennyS (109), ScreaM (233), s1mple (126) és allu (71).

A piacon az említett négy sztár legértékesebb matricái a fóliás változatokból találhatóak. Ebből a típusból a Bence kézjegyét tartalmazó kiadás is előkelő helyen van az árazást tekintve. Az 5,5 euró értékkel bíró matrica kereslete is bőséges, ebből a szempontból is olyan neveket előz meg, mint a Lengyelországban igen népszerű pashaBiceps, vagy a világ egyik legjobb mesterlövésze, FalleN. 

A matricák tehát még mindig kelendőek a két héttel ezelőtti debütáláshoz hasonlóan. Talán Bence populáris matricája a magyarok elismerését és támogatását tükrözi.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!