A CS:GO fejlesztői megerősítették, egyben kell tippelni a Major kihívásnál!

A CS:GO fejlesztői megerősítették, egyben kell tippelni a Major kihívásnál!

A negyeddöntők kezdetéig van idejük eldönteni a Válassz! Kihívásban részt vevőknek, kire tippelnek a hátralevő meccseken.

Sokakban felmerült a kérdés a Major rájátszása kapcsán, hogy vajon meddig lehet tippelni a játékon belüli Válassz! Kihívásra. A választ a CS:GO fejlesztői adták meg Twitteren:

A tippeket tehát még a mai napon véglegesíteni kell az egész rájátszásra! Ez persze azért nehéz, mert ha valaki nem találja el, ki jut tovább a negyeddöntőből, akkor elődöntős és döntős pickjei is automatikusan borulnak! Jól gondoljátok tehát át, kire teszitek a matricákat, a negyeddöntő párosításairól itt olvashattok egy kis segítséget:

Major sorozat: mit várunk a rájátszásban?

tbr | 17/01/27 12:48 Csütörtök hajnalban véget ért az ELEAGUE Major csoportköre és ennek apropóján ismét egy rövid elemzésbe fogunk, hogy kiderítsük milyen esélyekkel vágnak bele a rájátszásba az újdonsült legendák. Ezúttal már Bo3 csaták zajlanak majd és egyenes kieséses rendszer váltja fel az eddigi svájci rendszert, ezzel nő a tét a versenyben maradt 8 csapat számára.

A mérkőzéseket az egynapos leállás után a rájátszás alatt már ismét nézhetitek magyarul is, készüljetek tehát a dropokra és a magyar közvetítésre, 16 órától folytatódik az ELEAGUE 2017!

Helyreállt a rend: a Spíler TV újra közvetíti a Major meccseket!

Egy napos kényszerszünet után minden probléma elhárult a magyar nyelvű közvetítés útjából!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!