Az idei lehet a magyar Heroes of the Storm közösség legjobb éve: Érkezik a HotS Rising bajnokság

Az idei lehet a magyar Heroes of the Storm közösség legjobb éve: Érkezik a HotS Rising bajnokság

A közösség erejével megszületett a HotS Rising magyar kupasorozat elképzelés, amit egy hazai streamer és nézői tettek lehetővé.

A közösség erejével megszületett a HotS Rising magyar kupasorozat elképzelés amit egy hazai streamer és nézői tettek lehetővé, amit a heroesofthestorm.eu is segít.
Lényegében semmi ördöngösség nincs a dologban, a hazai HotS esport tagjai fogják leszervezni és stream végre kapni ezt a kupát is, de ezúttal a megteremtésben a nézőközönség is nagy szerepet vállalt.

Az első kupa majd februárban veszi kezdetét, de már elérhető a regisztráció és a szabályzat amit itt olvashattok. A következő dátumok még nem ismertek, de igyekeznek a szervezők mindent időben a nézők és a csapatok tudtára adni.

Minden csapat, aki késztetést érez magában arra, hogy versenyszerűen is kipróbálja magát, az ne habozzon, hiszen a győztes csapat pénzdíjazásban is részesül, hogy emeljék a tétet a szervezők. A nézők sem maradnak ajándékok nélkül, remek skinek találnak majd gazdára a közvetítések alatt.

A közvetítés az ehotshu twitch csatornáján zajlik majd.

Élő videó megtekintése innen: ehotshu – www.twitch.tv

Ez egy igazán jó kezdeményezés a magyar közösség számára, hogy újraépítsük a hazai játékosbázist és csapatokat generáljunk vele. Reméljük minél többen ellátogatnak és részt vesznek a versenyen csapatukkal.

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!