Vajon lesz-e graffiti a mostani Majorról? Íme a jelöltek videón:

Vajon lesz-e graffiti a mostani Majorról? Íme a jelöltek videón:

A Major torna legszebb jeleneteit a kiadó rendre egy ingame falfestéssel jutalmazza, a kérdés, Atlantából lesz-e hasonló!

Ahogy azt már megszokhattuk, a Major torna legszebb jeleneteit a kiadó rendre egy ingame falfestéssel jutalmazza. Emlékezzünk csak s1mple dupla nozoom AWP fordításának emlékére a kölni verseny után, mely a legfrissebb ilyen kép a játékban. Egy korábbi cikkünkben összegyűjtöttük már a játékban lévő graffitiket, a kérdés, Atlantából lesz-e hasonló?

A közösség szerint kellene, és a fórumozók már ki is nyilvánították, mely jelenetek mellett tették le voksukat, ha az ELEAGUE 2017 lehetséges graffitijéről beszélünk! A CS:GO rajongók jelöltjei a következők:

jdm 1v5 fordítása az EnVy ellen

k0nfig késelése a GODSENT ellen

Xyp9x 1v3 a Virtus.pro elleni döntőben

Természetesen rajtuk kívül is vannak még ötletek, gondoljunk csak TaZ hármas killjére Nuke-on a CZ-vel, amivel eco kört nyertek a döntőben! Vagy ugyanerről a mapról Snax 1v3 afterplant remeklése, de itt van Kjaerbye utolsó másodperces hatástalanítása Train-en! Egytől egyig szép jelenetek, sajnos azonban nem mindegyik felel meg a graffitik aranyszabályának!

Egyrészt olyan jelenetet választanak, ami aztán győzelemhez vezetett. S1mple-ék lenyomták a fnatic-ot, coldzera-ék a Liquid-et, ez tiszta sor. Jdm itt máris kiesik, illetve a VP-sek szép jelentei szintén. Általában a rájátszásból származó jelenet kap graffitit, így k0nfig esélyei is csökkentek. Marad Xyp9x és Kjaerbye remeklése, már ha egyáltalán lesz graffiti a mostani Majorról, vagy ha a Valve nem tesz kivételt az egyik megmozdulás esetén.

Ti melyik pillanatot örökítenétek meg a játékban, a mostani Major után?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!