Minél kevesebb annál jobb. Ez lesz az új Major szabály?

A szakértők szerint a több hónapos kihagyás eredménye alaposan meglátszott a mostani Majoron!

Akármilyen cikket, beszámolót vagy csak posztot olvastok az ELEAGUE 2017 Major tornájáról, abban mindenki egyet ért, hogy az utóbbi idők legjobb Major versenyét láthattuk. Sokak szerint a 2014-es kölni döntő mellett a valaha volt legjobb finálét izgulhattuk végig, és lássuk be, tényleg nehéz elfogulatlanul beszélni arról, ami a pályán zajlott! Izgalmas, magas színvonalú és mozgalmas forgatókönyvvel megáldott Major zajlott a szemünk láttára.

A szakértőket is magával ragadták az események, szerintük a több hónapos kihagyás eredménye alaposan meglátszott a mostani Majoron! Úgy vélik, ha ritkábban rendeznének Major tornát, a csapatoknak is több ideje lenne felkészülni, komolyabban is vennék azt és a nézők is jobban várnák a versenyt.

Ha megnézzük a Valve ez irányú törekvését, Atlanta előtt 2016 júliusában izgulhattunk Major döntőn, most pedig éppen hogy véget ért a 2017 januári. Bőven elképzelhető, hogy legközelebb ismét júliusig kell várni egy Majorra, az ESL One Köln időpontja talán nem véletlenül esik éppen akkorra. Az viszont, hogy 2017 késő őszén, esetleg telén lesz-e hasonló rendezvény, vagy ismét a jövő év elejére csúszik majd, egyelőre bizonytalan. De ha ilyen szintű játékot hoz, ki bánja?!

Megvan a győztes, az Astralis felült a Major trónjára!

Egy elképzelhetetlenül izgalmas döntő után a dán csapatot koronázták a CS:GO királyának, szoros 2:1 lett a vége.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!