Az LCS második hetének legszebb pillanatai

Összegyűjtöttük az EU és NA LCS második hetének legszebb pillanatait. 

Egy hihetetlenül izgalmas hetet zártunk mind a két régióban. Az EU LCS-ben a Unicorns of Love és a G2 Esports továbbra is veretlen maradt, miután felülmúlták az H2k és a Misfits csapatát. Észak-amerikában pedig csak a C9 tudott veretlen maradni.

Továbbra is veretlen a C9 és az UOL, heti összefoglaló a nagy régiókról

A második hét is lezajlott az LCS-ekből, nézzük, hogy állnak az egyes régiók.

A második hét legszebb pillanatait gyűjtöttük össze most: 

Xerxe bődületes sebzése az H2k ellen

A Unicorns of Love a szintén veretlen H2k-vel küzdött meg a második héten. Az unikornisok javították azt az early game problémát amit az Origen ellen sokszor elkövettek. A második meccsen megingott egy kicsit a kezük, de az első és a harmadik meccset magabiztosan, a játékot uralva nyerték meg. Az utolsó, mindent eldöntő meccsen a győzelemhez kellett az újonc Xerxe dühös kiscicája is, akivel nem kevés sebzést osztott ki az utolsó csapatharcban, amit egyébként a pónik tökéletesen játszottak meg. (videóban 56:00-tól látható)

Gate és a support Camille barátsága

A legújabb karaktert általában a felső ösvényre vagy a dzsungelbe szokták hozni, de Gate erre most rácáfolt. A FlyQuest ellen egy világot meglepve kiválasztotta a Camille supportot. Ez is kellett ahhoz, hogy a meccset megnyerjék, hiszen 3/5/13-as statisztikával zárta a mérkőzést és sokszor az ellenfél lövész életét is megkeserítette. Sajnáljuk kedves SoloQ játékosok...

Impactet azért, nem olyan könnyű megölni a tornya alatt

Az Immortals két játékosa mégis úgy gondolta, hogy nem lesz egy nehéz feladat. Nos, Impact tett erre és majdnem kettős gyilkossággal végződött, de így csak Dardoch-ot tudta megölni, míg Flame Maokai-ja alig pár életerővel menekült el az egykori világbajnok felső ösvényes elől.

PowerOfEvil megállíthatatlan LeBlanc-je a G2 ellen

Egy nagyon szép kezdeményezés után a Misfits a földbe tiporta ellenfelét, akik semmit nem tudtak tenni ez ellen, hiszen PowerOfEvil már kettő gyilkossággal rendelkezett. Ez elegendő sebzést adott neki ahhoz, hogy ebben a csapatharcban begyűjtsön egy hármas gyilkosságot. (a videóban 1:10-től)

A Giants remek csapatmunkája a Roccat ellen

A Giants! Gaming a szezon elején elég rosszul indított, de most megmutatták, hogy igenis helyük van a nagyok között. A 9. perc elején egy olyan gyönyörűen kivitelezett akciót mutatnak be a Roccat ellen amiből egy nagyon-nagyon ritkán látott korai 10 perces ace lett. A meglepetés az hogy az egész akciót a Roccat kezdeményezte.

Nektek hogy tetszett a második hét? Vajon a három veretlen csapat, a Unicorns of Love, a G2 és a Cloud9 jövőhéten is megtartja a veretlenségét?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!