Képernyőn DeadFox, s1mple és pasha - kezdődik az EPL 5

Képernyőn DeadFox, s1mple és pasha - kezdődik az EPL 5

Elő a naptárakat, mutatjuk a februári menetrendet és a közvetítési időpontokat az ESL Pro League ötödik szezonjának csoportköréről!

A dignitas-North egyezség után véglegessé vált az induló csapatok névsora az ESL Pro League ötödik szezonjában. Európában és Amerikában egyaránt 14-14 csapat küzd majd meg a 6-6 továbbjutó hely egyikéért. A döntő ezúttal Dallas-ban lesz június elején, a verseny összdíjazása pont annyi, mint egy Majoré, vagyis 1 millió dollár!

A csoportkör február 7-én kezdődik és összesen 10 játékhéten át, hetente három nap feszülnek egymásnak a csapatok. Minden meccs Bo2 formátumban zajlik és mindenki játszik mindenkivel!

Most pedig elő a naptárakat CS:GO fanok, ideje felírni az ESL Pro League meccsek időpontjait, nehogy lemaradjatok a magyar közvetítésekről! Minden játéknapról a legizgalmasabb párosítást, egy kiemelt csatát láthattok majd, a Pro League-en megszokott Bo2, vagyis két pályás formátumban.

Február 7, kedd : Na'Vi vs. Astralis - 19:00

Az ELEAGUE 2017 negyeddöntőjében már találkoztak a csapatok, a Major egyik legjobb negyeddöntőjét szállítva a nézőknek. Izgalmakban most sem lesz hiány, a visszavágás reménye vinni fogja előre GuardiaN-ékat!

Február 8, szerda : Virtus.pro vs. Na'Vi - 19:00

A Majoron sokan ezt a párosítást szerették volna látni a döntőben, de ami nem jött össze Atlantában, most megvalósul online. Parázs csatára van kilátás a két taktikus együttes csatája során!

Február 9, csütörtök : LDLC vs. HellRaisers - 21:20

DeadFox és a HellRaisers első meccséről kár lenne lemaradni, főleg úgy, hogy verhető ellenféllel kezdik meg a menetelést. A selejtezőből bejutott francia csapatot kár lenne leírni, de ha a HR jó formában játszik, könnyen 2:0-ás győzelmet ünnepelhetnek a nyitófordulóban.

Február 21, kedd : EnVyUs vs. HellRaisers - 19:00

Mi más is lehetne a pihenő hét utáni első kiemelt meccs, mint ismét egy HR meccs, ezúttal már nehezebb ellenféllel szemben. Az ESL Pro League előző évadában Happy-ék 2:0-ra verték DeadFox-ékat, itt az idő visszavágni nekik!

Február 22, szerda : Na'Vi vs. North - 19:00

A két csodagyerek, s1mple és Magisk párharca mindig élményszámba megy, reméljük ezúttal sem okoznak majd csalódást nekünk. De a közös mappool és a csapatok által képviselt skill már eleve garancia az izgalmas meccsre.

Február 23, csütörtök : NiP vs. fnatic - 19:00

Svéd örökrangadó, melynek hagyományai évekkel ezelőttre nyúlnak vissza. Számos nagyverseny döntőjét játszották már le egymás között, ez a párosítás mindig élményszámba megy, akármekkora a tét. Presztízs kérdés, ahol mindkét csapat nyerni akar, ezt kötelező látni minden CS:GO fannak!

Február 23, csütörtök : HellRaisers vs. Virtus.pro - 21:20

Annak ellenére, hogy minden napra egy kiemelt meccset ígértünk, már rögtön a második héten meg is szegjük. De a svéd örökrangadó és egy HellRaisers meccs közül egyszerűen nem lehet választani, mindkettőt meg kell mutatni a közönségnek. Főleg akkor, ha DeadFox-ék a Major-döntős közönségkedvenc CP ellen játszanak!

A mérkőzéseket az ESL versenyeken már megszokott csatornán követhetitek, természetesen magyar kommentárral. Egy hét múlva indul a show, az időpontokat már most írjátok fel!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!