Több lánnyal is flörtöltek, kirakták a koreai játékosokat

Több lánnyal is flörtöltek, kirakták a koreai játékosokat

Overwatch botrány Koreában: a Lunatic Hai két játékosa egyszerre több rajongóval is kapcsolatot kezdeményezett.

Óriási botrány tört ki nemrégiben a koreai Overwatch-szcénában: a legjobb helyi Overwatch-csapatnak tartott Lunatic Hai bejelentette, hogy két játékosát felmenti a további szereplés alól a jelenleg is zajló OGN APEX bajnokság második évadában.

Leetaejun és Dean kapcsán kiderült, hogy párhuzamosan több női rajongójukkal is kapcsolatba elegyedtek, részben online, részben pedig élőben. Ez a morális kultúrát tekintve viszonylag szigorúnak mondható koreai közegben már önmagában feszültséget keltene, kiderült azonban, hogy ennél jóval többről van szó.

  • Leetaejun korábban nyíltan kritizálta azokat a profi játékosokat, akik hasonlót tesznek. Emellett amikor gyanúba keveredett, sokáig tagadta a vádakat, egészen addig, amíg elő nem bukkantak a bizonyítékok.
  • Dean lány rajongói között, akikkel felvette a kapcsolatot több kiskorú is volt.


Mindkét játékos igazi idolnak számított eddig a koreai Overwatch közönségben, így ez a fajta viselkedésük bizonyára óriási csalódás a rajongók számára. Nem mellesleg a csapat egészére is igen rossz fényt vet, így a két hónapos kényszerpihenő a legkevesebb, amit kaphattak a szervezettől - meglátjuk, hosszú távon milyen következményei lesznek a történteknek.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!