Úgy néz ki, három konzolon is játszható lesz a FIFA18

Úgy néz ki, három konzolon is játszható lesz a FIFA18

Sőt, visszatér a 17-ben bevezetett Story mód!

24 éve, évről-évre kiadja az EA a FIFA játékát, de 2017-ben újítottak igazán nagyot először a "single player" mód, avagy a story mód, a "The Journey" behozatalával (meg persze az új játékmotorral stb. stb.). Annyit nyilván lehetett már tudni, hogy idén nem marad el a FIFA18, de nemrég kijöttek az első infók is róla. Az EA CEO-ja, Andrew Wilson megerősítette, hogy biztosan visszatér a single player játékmód, új karakterekkel és történetszálakkal.

Maga a Journey nagy sikert aratott a játékosok körében, Wilson szerint több mint 10 millióan öltötték magukra Alex Hunter mezét, azt azonban még nem tudni, hogy ő maga lesz-e továbbra is a főszereplő, vagy ezúttal új karakter bőrébe kell majd bújni. 

A már megszokott PC-s verzió mellett, ha igazak a hírek, a FIFA 18 tripla-konzolos lesz, hiszen játszható lesz majd a Nintendo új platformján, a Switchen is a már megszokott PS/XBox mellett, de hogy pontosan milyen technikai megvalósítással, azt még nem lehet tudni. Annyi biztos: az EA nem lőtt mellé a The Journey-val, az Egyesült Királyságban pl. a legtöbbet eladott játék volt tavaly.

Mit gondoltok, hol és miben kellene még fejlődnie a FIFA szériának?

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!