KennyS idén megint bevadult, 2017 az ő éve lehet - VIDEÓ

2015 után a tavalyi év hullámvölgy volt a francia AWP-s életében, de úgy tűnik az új csapat megint jó formát hoz majd ki belőle.

Kennys 2015-ben egyértelműen a csúcson volt. Hónapokon keresztül stabil 1.3-as ratingeket hozott, halomra lőtte az ellenfeleket 19 évesen és a világ legjobb AWP-sei között emlegették. 2016-ban aztán beleszürkült a stílusát vesztő EnVy-be, eredményei pedig 1 és 1.1 közé romlottak, ami egy kennyS-féle sztárjátékosnál komoly visszaesést jelent.

Eljött azonban 2017 és a WESG döntőn, a Majoron és a G2-val lejátszott meccsek alapján úgy tűnik kennyS kezd ismét magára találni! A HLTV grafikonján is látszik a tendencia és az erre vonatkozó előrejelzés: a francia AWP-s élesen tör ismét a csúcs felé! Átlagos ratingben most ismét már 1.17-nél jár, a sztárokkal teletűzdelt új G2 legjobbja, és ezt az IEM Katowice kvalifikációs versenyén is többször megmutatta.

Az AWP karrierében még sosem mutatkozott ilyen éles emelkedés, így ha kennyS tudja tartani kiváló formáját, a G2 taktikailag összeérik és meglesz a szükséges kémia a játékosok között, 2017 nyarán már győzelemre esélyes csapatként indulhatnak minden versenyen.

Szerinted milyen magasra juthat idén a megújult G2?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!