Máris indulnak a találgatások, melyik lesz a következő Major!

Alig fejeződött be az ELEAGUE 2017, a közönség és a csapatok máris a következő Major tornára figyelnek. A kérdés, hogy melyik lesz az?

Alig fejeződött be az ELEAGUE 2017, a csapatok máris a következő Major tornára készülnek. Brutális gyorsasággal beindultak ugyanis az átigazolások, hogy nyárra mindenki megtalálja az ideális ötöst. Az ugyanis vitán felül áll, hogy akár kettő, akár három Major lesz idén, a következőt biztosan július-augusztus tájékán rendezik. A Valve viszont nehéz döntés előtt áll, hiszen két potenciális esemény is beleesik a szórásba, és ha őszinték akarunk lenni, akár mindkettő beillene Majornak!

Már lehet is írni a naptárakba, ez lehet 2017 második Major tornája!

Az ESL One Köln eddig minden évben Major besorolást kapott, a legnagyobb európai verseny 2017-ben is náluk lehet!

Egyikük természetesen a már bejelentett időponttal rendelkező ESL One Köln, ami július elején ismét elhozza a legnagyobb európai show-t a CS:GO-világ szerelemseinek. A másik jelölt a frissen bejelentett DreamHack Masters Malmö, mely augusztus végén szintén eszméletlen versenyt ígér, gondoljunk csak a 2016-os rendezvényükre, ahol mind a látvány, mind a meccsek felejthetetlen élményeket hoztak.

Az ESL One mellett szól, hogy eddig minden évben ők kapták meg a nyári időpontot, mióta elindultak a Valve által támogatott Majorok, a DreamHack oldalán viszont pont az áll, hogy 2015 óta nem rendezhettek Majort, és már égnek a bizonyítási vágytól. Ezt a jövő héten kezdődő DreamHack Las Vegas kapcsán már alaposan meg is mutatták, fényűző helyszínnel és hangulatos videókkal készülnek az első amerikai Masters versenyre!

Az eddigiek alapján valamikor tavasszal derül majd ki, a két nagyverseny közül melyik kapja meg a Major besorolást, a szokásjog az ESL felé mutat, a színvonal viszont jelenleg a DreamHack győzelmét jósolja. Versenyfutás indul, eredményhirdetés pár hónap múlva!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!