Top10 CS:GO zseni, aki még nem töltötte be a 20-at

Top10 CS:GO zseni, aki még nem töltötte be a 20-at

Íme a 10 legtehetségesebb fiatal játékos, akikre komoly eredmények várnak, pedig már most se nyomják gyengén!

A nagy öregekről már többször megemlékeztünk: a NiP, vagy éppen a VP veteránja már több, mint tíz éves CS-s múltra tekintenek vissza karrierükben. Mikor a mostanra már a harminchoz közelítő TaZ vagy f0rest először számítógépet látott, a mostani listán szereplő játékosok még alighogy megszülettek! Vagy még az se. Íme a 10 legtehetségesebb fiatal játékos, aki még nem töltötte be a 20-at se:

NiKo (1997.02.16) mousesports

A világ egyik legteheteségesebb játékosa nemsokára már a második X-et tapossa, egyelőre azonban még a 19 évesek táborát erősíti. NiKo skilljére sok csapat feni a fogát, de horribilis kivásárlási ára miatt év végéig várniuk kell a kérőknek.

flamie (1997.04.05) Na'Vi

A Major csoportkörének legjobb játékosa volt, amit ilyen fiatalon kevesen mondhatnak el magukról. Flamie érkezése jelentette a Na'Vi újbóli felvirágzását, starix-ot váltva 2015 április 10-én (jó kis ajándék volt a 18. születésnap, és a nagykorúság mellé!) a csapat ismét a sikerek útjára lépett, köszönhetően a fiatal orosz supportnak, aki kemény időket fektet a játékba.

Flamie nem eszik nem pihen, szó szerint egész nap játszik!

A Na'Vi felkészülése elég hajtósnak tűnik, rengeteg órát tesznek a játékba a csapattagok a Major előtt.

boltz (1997.04.10) Immortals

FalleN, fer és coldzera mellett pár éve még az elsőszámú brazil csapatban szerepelhetett, azóta már az Immortals-ban ontja a frageket, és gyűjti a rutint, hogy egyszer ismét a világelit tagja lehessen. Szép sikereket értek el persze itt is, tavaly DreamHack Summert és Northern Arena-t nyertek.

k0nfig (1997.04.19) North

Az EPICENTER legértékesebb játékosának választották, csapatával az első futballklub által igazolt CS:GO együttesnek mondhatják magukat. Az ötös számára hatalmas lépés volt a legendás rang megszerzése, és szépen helyt álltaka a későbbi döntő VP ellen is. Együtt, és külön-külön is a világ élvonalába tartoznak, k0nfig-nak ráadásul egy kis tökösségért sem kell a szomszédba mennie.

VIDEÓ: K0nfig hidegvérét tanítani kellene! Késelés a hosszabbításban

A North játékosát még a társak üvöltése sem hozta zavarban, nem csak a kört, az ellenfél maradék önbizalmát is el akarta venni!

EliGE (1997.07.16) Team Liquid

A 2016-os Major elődöntő és Major döntő után kicsit leült a Liquid, ám EliGE-t még így is a legjobb észak-amerikai játékosnak tartják. Hogy mást ne mondjunk, az ELEAGUE-győztes OpTic irányítója csak azért ment át a Liquid-be, hogy EliGE csapattársa lehessen.

s1mple (1997.10.02) Na'Vi

A játékon belüli graffitit kiérdemlők közül a legfiatalabb egészen biztosan s1mple, az ukrán zseni NiKo-val karöltve a legskillesebb playerek közé tartozik fiatal kora ellenére. Vagy lehet, hogy pont ezért. Mióta a Na'Vi leigazolta, kicsit még keresi a helyét az együttesben, de ha a lassan fél éve együtt gyakorló ötös munkája végleg beírik, sokak szerinte megállíthatatlanok lesznek!

Stewie2k (1998.01.07) Cloud9

Az ESL Pro LEague negyedik kiírását az ő irányítása mellett húzta be a Cloud9, nem elég tehát, hogy a legmagasabb szinten teljesít a világ egyik legjobb csapatában, még az irányítás terhét is elbírja úgy, hogy teljesítményén ez kicsit se látszik.

Játékosbemutató: Stewie2k a semmiből robbant be

Jake "Stewie2k" Yip szinte a nulláról jutott fel a profi játékosok közé. Összefoglaltuk, hogyan érte el mindezt, csupán két év alatt!

REZ (1998.01.11) Epsilon

Az ő neve talán kicsit furcsán hat Top10-es listánkon, ám ha hihetünk a profi mezőny tagjainak, REZ-re komoly sikerek várnak a CS:GO-ban. Többek szerint 2017 végén már a legnagyobbak között emlegetjük majd a nevét, ha valamelyik top csapatnál megkapja az esélyt a bizonyításra. Talán a szétzilált GODSENT akár jó kiindulópont is lehetne neki!

Magisk (1998.03.05) North

A középszerű csapatokból 2016-ban kiemelte a dignitas, akik a távozú Kjaerby utódját keresve aranyat találtak Magiskb0Y személyében. Nevét azóta már Magisk-re rövidítette, hiszen lassan már 19 éves! Szóval viszlát kisfiús nick, most már nem csak teljesítményben, de megjelenésében is érett játékossal állunk szemben!

Kjaerbye (1998.04.27) Astralis

A valaha volt legfiatalabb Major győztes, aki egyből Major MVP lett, amit szintén senki sem mondhat el magáról. Idén lesz 19, de máris a legjobbak között tarthatjuk számon, aki a nehéz helyzetekből is simán kivágja magát.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!