Ez ám a búcsúajándék! KennyS saját AWP-jét adta SIXER-nek

Ez ám a búcsúajándék! KennyS saját AWP-jét adta SIXER-nek

A nagy francia cserélgetések nem csak csapattársakat, barátokat is elválasztottak egymástól. De van, aki szépen búcsúzott.

Bár tény és való, hogy nem SIXER volt az EnVyUs történetének legjobb játékosa, az együtt játszott órák alatt szoros barátság alakult ki közte és kennyS között. A két játékos azonban a francia cserélgetések után immár külön utakon folytatja, kennyS pedig az együtt elért sikerek emlékére egészen hihetetlen búcsúajándékkal lepte meg SIXER-t.

Igen, jól látjátok egy valóban kennyS legendás "Varázspálca" AWP-je, melyet annyi versenyen és frag movie-ban megcsodálhattunk, ezúttal azonban már SIXER raktárában pihen. Ezzel az apró Dragon Lore-ral búcsúzott tőle kenny, a friss szerzemény pedig nem is porosodott sokat a raktárban, SIXER az IEM Katowice kvalin rögtön be is vetette. Ráadásul pont kennyS-ék ellen!

KennyS nagyvonalú ajándékára nem is nagyon találunk szavakat, leginkább a példaértékű jut eszembe, egy ilyen tett után. Tökéletesen mutatja, hogy ezek a srácok nem csak egyszerű csapattársak a pályán, a való életben is barátok.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!