Annyira jó a Shaman, hogy Kiblernek még ez a deck is működött

Annyira jó a Shaman, hogy Kiblernek még ez a deck is működött

Leginkább murloc-okra épített tegnapi paklijában, meg persze az Everyfinre, mutatjuk a decklistát.

Szokatlan paklival vágott neki tegnap a ladderezésnek a népszerű streamer és kommentátor, Brian Kibler. Na nem a hős miatt, hiszen a Shaman jelenleg magasan a legtöbbet foglalkoztatott hero a Hearthstone-ban, a használt lapok tekintetében azonban abszolút egyedinek mondható az összeállítás.

A deckben leginkább a Murloc-szinergia dominál, de van benne némi sárkányos vonal is. A beastek csupán két Jeweled Scarab és a The Curator kapcsán jönnek szóba, Kibler ettől függetlenül Menagerie Shamannak nevezte el a paklit, utalva a három kasztot összekapcsoló lapokra.

Ha már Shaman és Murloc-ok, természetesen nem maradt ki a deckből az Everyfin is Awesome sem, mely a Call in the Finishers-szel kombózva igen nagyot tud szólni, de akkor is pontot tud tenni egy meccs végére, ha Onyxia és porontyai túlélnek egy kört.

Nyilvánvalóan mókapakliról van szó, annak viszont teljesen korrekt, hiszen nagyjából 60 százalékos győzelmi arányt hozott Kibler számára a ladder közepén. Így aki Shamanozna, de unja a mainstream deckeket, az tehet vele egy próbát!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!