Szállj szembe Európával: újból jön a Meltdown City Clash!

Szállj szembe Európával: újból jön a Meltdown City Clash!

Ezúttal Overwatch-ban küzdenek meg az európai Meltdown-városok, a versenyen bárki részt vehet!

Ismét eljött az ideje, hogy megküzdjenek egymással az európai Meltdown-városok: február 21-én kezdetét veszi a következő Meltdown City Clash, ahol ezúttal Overwatch-ban zajlik majd a harc a végső győzelemért.

A 16 résztvevő város ezúttal is négy darab négyfős csoportba lesz beosztva, ezeken belül zajlanak majd az összecsapások heti szinten, keddenként. Az egyes játéknapokon a városok három meccset játszanak majd az aktuális ellenféllel, ezeken pedig szokás szerint bárki részt vehet majd - akár profik és amatőrök is vegyesen, hiszen a részvétel egyéni, nem csapat szintű. Ez utóbbi olyannyira igaz, hogy egy játékos egy játéknapon legfeljebb két meccsen vállalhat szerepet a háromból, így folyamatosan változnak majd a felállások - egy este ennek megfelelően legfeljebb 18-an szállhatnak be.

Az egyes városok mellett a játékosok is pontokat gyűjtenek, továbbjutás esetén pedig a hat legjobb képviselheti majd a Meltdown Budapestet az egyenes kieséses szakaszban, ahova már csak nyolc város juthat tovább.

Az eseménysorozat fináléja április 8-án lesz a Meltdown Lyonban, az összdíjazás pedig 1 200 euró, így lesz miért küzdeniük a résztvevőknek! Érdekesség, hogy a döntőt a franciák Overwatch-sztárja és a válogatott kapitánya, AlphaCast fogja kommentálni.

A Meltdown City Clash hivatalos médiapartnereként az Esport1 minden játéknapot élőben közvetít majd. További részletek és jelentkezés hamarosan a Meltdown Budapest weboldalán!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!