Baj van a Vitality-nél, két csere is jöhet

Baj van a Vitality-nél, két csere is jöhet

A koreai support sztár Hachani a jövőben segédedzőként segíti majd a csapat munkáját.

Úgy tűnik, a koreai profi játékosok még önmagukban kevesek a sikerhez. Ezt érezheti most a Vitality is, akik három hét után az utolsó előtti helyen állnak a saját csoportjukban egyetlen győzelemmel és három vereséggel. A Cabochard - Djoko - Nukeduck - Steelback - Hachani ötöstől, de főleg a Steelback - Hachani duótól sokan várták, hogy okoznak majd meglepetést, SB az UOL-nál kulcsszerepet játszott és egy ilyen kaliberű támogatóval, mint a Kt Rolster korábbi játékosa a Vitality rajongók reménykedtek, hogy előjön a korábbi szupe forma. 

Nos, egyelőre nem jött, olyannyira, hogy a csapat végül úgy döntött, a fejlődés érdekében a kispadra ültetik Hachanit, az indoklás szerint azért, mert nem illettek össze a darabok. A tavasz hátralevő részében a koreai játékos a háttérmunkában segít a csapatnak, segédedzőként a játéktudása kulcsfontosságú lehet még a csapat szereplésében.

Jó kérdés azonban, hogy ki jön Hachani helyére. Amit sejteni lehet, hogy NukeDuck, az eddigi mides a support hősöket spammeli egy ideje, legalábbis erre utal Shakarez, a LoLking oldal menedzserének tweetje:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.