Bastion 2.0 VS. Soldier 76 - Videó

Bastion 2.0 VS. Soldier 76 - Videó

A friss változások jelentősen megnövelték a karakter használhatóságát, az alábbi videó is igen tanulságos!

Tegnap megérkezett a PTR-szerverekre a legújabb Overwatch frissítés, amely több karakteren is eszközölt kisebb-nagyobb változtatásokat. Hogy pontosan milyen újdonságok érhetőek el a tesztszervereken, arról az alábbi cikkben olvashatsz bővebben.

Itt a legújabb PTR frissítés, 10 hős is érintett!

Megérkezett az alaposan újragondolt Bastion, de Eichenwalde-on is változtatásokat eszközöltek a fejlesztők.

A hősök közül az első számú érintett egyértelműen Bastion, aki jelentős átdolgozáson ment keresztül. Ennek legfőbb pozitív hatása, hogy a Recon mód jóval használhatóbb lett, mint eddig: a tár mérete nőtt, a fegyverszórás mértéke csökkent, ráadásul a Self-Repair képesség is használható most már mozgás közben.

Hogy mit jelent ez a gyakorlatban? Az alábbi videó megmutatja: ha egymás mellé rakjuk az "új" Bastion Sentry (bal) és Recon (közép) módját, valamint összehasonlításként Soldier 76-et (jobb), akkor láthatjuk, hogy - a kisebb szórás miatt - a távoli célpontokra Bastion Recon módja a leghatékonyabb!

(Az alábbi videót is érdemes megnézni, melyben a régi és az új Bastion közötti különbségeket hasonlíthatjátok össze.)

Miután még csak PTR-frissítésről van szó, ezért nem garantálható, hogy a tényleges játékba is ilyen formában kerül majd be az újratervezett Bastion. Az első visszajelzések alapján azonban úgy tűnik, hogy a Blizzard nemcsak használhatóbbá tette a hőst a változásokkal, de a hozzá tartozó játékstílust is alaposan átszabta. Kíváncsian várjuk, miként csapódik le mindez hosszú távon és lesz-e végre helye a metában a karakternek!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!