Meghívták a NiP-et és az SK-t, a HR pedig kihagyja a csoportkört a StarSeries 3. szezonjában

Meghívták a NiP-et és az SK-t, a HR pedig kihagyja a csoportkört a StarSeries 3. szezonjában

Ismertetjük a StarLadder i-League csoportköreinek menetét a szervezők legfrissebb bejelentése alapján.

A StarLadder i-League harmadik kiírásával kapcsolatban újabb információk láttak napvilágot. Újabb két csapat csatlakozik a meghívottak közé, akik összesen 8-an lesznek, illetve ismertették a kvalifikáció menetét is!

Egyelőre az biztos, hogy az Astralis és a Virtus.pro mellé a brazil SK és a svéd NiP is csatlakozik majd a kijevi döntőben. Legutóbb az SK fer hallássérülése miatt nem vett részt a rendezvényen, így most először kapnak lehetőséget a részvételre. Az abból kínálkozó esélyt, hogy a brazilok otthon maradtak, a svédek ki is használták, hiszen a NiP nyerte meg a versenyt, ráadásul akkor beugróval (Maikelelével) játszottak.

A NiP lett a StarSeries bajnoka!

A Ninjas in Pyjamas magabiztossága kitartott a döntőig, 2:0-val küldték haza a G2 csapatát a kijevi CS:GO-torna fináléjában.

Négy csapat még bejelentésre vár, azonban a következő hetekben őket is megismerhetjük majd. Azt azonban már tudjuk, hogy mely csapatoknak kell kvalifikálnia a részvételért, hiszen a verseny szervezői közzétették a kvalifikáció menetét. A selejtezők február 10-én kezdődtek meg az európai csapatok számára és egészen február 28-ig tartanak majd. Az európai ág kifejezetten érdekes lesz majd a hazai rajongóknak, hiszen a DeadFox-szal felálló HellRaisers meghívást kapott a rendezvény kvalifikációjára, mely így fog kinézni:

esport csgo counterstrike cikk tbr starladder i league kvalifikacio

Ebből is látszik, hogy néhány csapat még bejelentésre vár a kvalifikációban is, így nem könnyítették meg a helyzetünket azzal kapcsolatban, hogy kik várnak még meghívásra a döntőben kezdő nyolcasból. Az információk szerint az európai selejtező menete a következő lesz:

  • a 4 csoportból 2-2 csapat jut tovább a rájátszásba
  • itt találkoznak a 8 meghívott csapattal és egyenes kieséssel dől majd el, hogy melyik 3 csapat jut tovább az offline döntőbe.

Értelemszerűen az egyeneságon továbbjutó együttesek két helyet visznek el, illetve a legjobb 4-ig jutó csapatok közül a két vesztes egymással játszik majd a harmadik, továbbjutást érő helyért.

Az ázsiai régió szintén 3 helyet kap, itt 11 meghívott és 5 kvalifikált csapat játszik majd. Észak-Amerikából azonban csak két csapat érkezhet, itt 8 meghívott és 8 kvalifikált csapat vesz részt a selejtezőn, de egyelőre ismeretlen még 3 meghívott csapat is. A három selejtező alapján kapjuk majd meg a végső 16 csapatot, akik a döntőben megküzdhetnek a 300 000 dolláros nyereményalap szeleteiért.

esport csgo counterstrike cikk tbr starladder i league kvalifikacio

Tetszett? Kövesd az Esport1-et Facebook-on!

Kövess Minket!