ScreaM még mindig nem írt alá - két dolog lehet a háttérben

ScreaM még mindig nem írt alá - két dolog lehet a háttérben

Bár már bemutatkozott az "új" EnVyUs-ban, hivatalosan még mindig nincs meg a belga CS:GO-sztár szerződése.

Hol folytatja ScreaM? Jelenleg ez a kérdés foglalkoztatja talán leginkább a CS:GO-világot, hiszen hiába utal minden jel arra, hogy az EnVyUs lesz a belga játékos új csapata, a hivatalos bejelentésre még mindig várunk.

ScreaM nemrégiben a Twitteren is megszólalt, ahol megírta, hogy csak azt követően fog újból streamelni, hogy aláírt az új csapatához - mindezt persze konkrét nevek említése nélkül.

Mi lehet a háttérben? Miért nem történt még meg a megállapodás? Leginkább két eset elképzelhető. Az első egy többet fizető, jobb szerződés. A FaZe-hez igazoló NiKo kapcsán nemrégiben egészen elképesztő összegek láttak napvilágot, melyek tükrében könnyen lehet, hogy némileg változtak az álláspontok és ScreaM is kedvezőbb feltételekre vágyik, mint a G2-nál.

1 millió dolláros kivásárlási ár, bemutatkozik FaZe NiKo

A találgatásoknak vége, Niko a csapat új ötödike.

A másik lehetőség, hogy végül mégsem az EnVyUs lesz a befutó, ám erre jóval kevesebb az esély. Pláne azok után, hogy ScreaM az ESL Pro League-ben már bemutatkozott a francia csapatban és egészen kimagasló teljesítménnyel hívta fel magára a figyelmet.

Továbbra is az tűnik tehát valószínűbbnek, hogy ScreaM lesz az EnVyUs új sztárjátékosa, könnyen lehet azonban, hogy a csapatnak alaposan bele kell nyúlnia a zsebébe, ha véglegesen meg akarja győzni a belgák legjobbját.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!