PowerOfEvil: "Cserének lenni elég nagy hatással lehet az önbizalmadra"

PowerOfEvil egy interjúban beszél arról, hogy milyen érzés cserének lenni, és hogy ez mennyire befolyásolja a teljesítményedet.

A német középső ösvényes játékos rendkívül jó formában van. PowerOfEvil és csapata, a Misfits eddig nagyon jó teljesítményt mutat, hiszen az A csoport második helyén állnak 4 győzelemmel és 1 vereséggel. A TheShotcallernek adott interjújában PowerOfEvil szót ejt a Misfits erősségeiről, és hogy milyen érzés cserének lenni az Origenben.

Mit gondolsz, milyen erős a Misfits most?

A saját csoportunkban megérdemelten állunk a második helyen a G2 mögött. Nem találkoztunk még az UOL-lal és az H2k-vel sem, de nagyon nagyra tartom őket. Szerintem egy elég erős csapat vagyunk a Top4-ben és nagyon izgatottan várom, hogy az UOL és az H2k ellen játszunk.

A Unicorns of Love ellen a hatodik héten, március 2-án játszanak, míg az H2k ellen a hetedik hét szombati játéknapján (március 11.) csapnak össze. 

Mit gondolsz, hogy fogtok teljesíteni ellenük?

Az UOL-nak egy nagyon különleges játékstílusa van, mindig megnyerik a csapatküzdelmeket, még azokat is, amik rosszul kezdődnek. Szóval elég nehéz lesz ezzel szembe nézni. Az H2k pedig nagyon megfontoltan és inkább az alsó ösvényt preferálva játszik. Szerintem mindkét széria nagyon jó és nagyon szoros lesz. 

Beszéljünk egy kicsit a te teljesítményedről is. Perkz jelenleg a top3 midesek közé sorolt téged EU-ban. Rengeteg ember Redditen és Twitteren is Exileh-t tartja a legjobbnak. Mit gondolsz erről?

Én a top 4-be sorolnám. Van egy champion poolja, ami beleillik ebbe a metába már egy jó ideje, és a csapat rengeteg olyan kompozíciót játszik, ami neki segít. Vannak jó meccsei, de néha, amikor az UOL nyer elég komoly hibákat csinál. Általánosságban szerintem elég közel van a skillünk egymáshoz. Igazából ez egy csapatjáték, szóval nem mindig tudod kiszúrni két játékos között a különbséget.

Mit gondolsz arról, hogy Amazing-et lecserélte a fnatic Broxah-ra?

Nem tudok semmi belsős infót arról, hogy miért lett lecserélve, de remélhetőleg ez egy kicsit motiválja majd Amazinget. Én csak reménykedem, hogy Broxah bebizonyítja, hogy megérdemli ezt a helyet és én biztos vagyok benne, hogy be is fogja.

Amazing két hétre a kispadra került!

A Fnatic dzsungelese Amazing már nem annyira csodálatos, legalábbis az edző szerint, ezért két hét pihenőt kap.

Jártál már ilyen helyzetben, megtapasztaltad már, hogy milyen még az Origenben. Hogyan hatott ez rád, mint játékos?

Hát, már tervezgetve volt a kezdetektől, de nem nagyon foglalkoztam vele. Lehetőségem volt sokat tanulni xPeke-től mind kommunikációban, mind abban, hogy hogyan kezeljem a minimapot, szóval jó sokat tanultam ezáltal. Másik oldalról a dolognak, néha nem értesz egyet a döntéssel, ami nagyon frusztráló lehet. Szerinted játszanod kellene, de ez a csapat döntése persze. Ez negatívan is hatással lehet rád. Mondjuk akkor, amikor te úgy gondolod, hogy jól játszol, közben meg lecserélnek. Ez eléggé kicsinálhat.

Mit gondolsz, most látjuk a legjobb formában PowerOfEvilt?

A teljesítményem most közel olyan szinten van, mint amikor az UOL-nál játszottam. Akkor még nem volt ekkora játéktapasztalatom, az Origennél rengeteget tanultam. Igaz, hogy egy elég gyenge szezon volt az előző, de tanulni tudtam, szóval most többet hozzátehetek a Misfits-hez mint anno az UOL-hoz.

Esetleg a szurkolóidnak pár mondat?

Remélem, be tudom bizonyítani, hogy jobb vagyok és jobb leszek, mint 2016-ban voltam. Rengeteget fejlődtem, az előző szezon számomra is nagyon rossz volt. De jelenleg nagyon boldog vagyok a teljesítményemmel és a csapatommal is. Nagyon sok bizalmam van a csapatom felé, szóval remélem, hogy nem csak engem támogattok, hanem őket is, hiszen megérdemlik.

A Misfits legközelebb pénteken (február 17.) lép pályára a Vitality ellen.

Titeket meggyőzött a Misfits és PowerOfEvil játéka? Tényleg a Top4 csapatok közé sorolhatóak?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!