A Blizzard belenyúlt az

A Blizzard belenyúlt az "elpusztíthatatlan" Bastion kombóba

A nemrégiben újragondolt karakter túlságosan erős párost alkotott Anával, gyorsan változtattak.

A héten befutott a legújabb frissítés az Overwatch PTR-szervereire, amely számos jelentős változtatást hozott - a legfontosabb mind közül egyértelműen Bastion újragondolása.

A karakterrel kapcsolatos újdonságok között egy új passzív képesség, az Ironclad is szerepel, amely 35 százalékkal csökkenti a bejövő sebzéseket. A játékosok pedig hamar rájöttek, hogyan lehet kihasználni ezt az új skillt: Ana Nano Boostjával kombózva létre lehetett hozni egy kis túlzással elpusztíthatatlan Bastiont, amely 85-90 százalékos sebzéscsökkentéssel bírt.

Az alábbi videó remekül prezentálja, hogy milyen erős is volt a kombó - a felboostolt Bastionön még a legerősebb ultimate-ek sem mentek át.

A Blizzard szerencsére résen volt, pár órája fellőttek egy frissítést a tesztszerverekre, így mostantól 70 százalék fölé már nem mehet ez az érték. Geoff Goodman dizájner szerint egyébként már korábban beépítették a játékba ezt a felső korlátot, csak az első verzióba még nem került be.

Goodman hozzátette, hogy a 70 százalék csupán egy tesztérték - ha szükséges, nagyon könnyen változtatni tudnak rajta. Mindenesetre jó látni, hogy az "új" Bastion alaposan megmozgatta a játékosok fantáziáját - mindenképpen ráfért már ez a megújulás a hősre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!