Az NRG-nél folytatja a világ egyik legjobb DPS játékosa - Videó

Az NRG-nél folytatja a világ egyik legjobb DPS játékosa - Videó

Új otthonra lelt a svéd McCree-istenség, összeáll az IDDQD-Seagull páros!

A svéd játékos, IDDQD egy ideje már kegyvesztettnek számított a fnatic csapatánál - az elmúlt időszakban sem a versenyeken nyújtott teljesítményével hívta fel magára a figyelmet, hanem egy megkérdőjelezhető kihívással.

A McCree-istenségnek tartott játékos azonban most tiszta lappal indíthat: az NRG Esports csapata bejelentette, hogy leigazolta őt a lineupjába. Ezzel összeállhat a félelmetesnek tűnő IDDQD-Seagull páros, akik mellett Dummy és Numlocked biztosan ott lesz még a csapatban.

"Nagyon izgatott vagyok, hogy végre visszatérhetek a profi közegbe az NRG színeit képviselve. Dummy, Numlocked és Seagull célja ugyanaz: hogy a legjobbak legyenek. Én pedig szeretném, ha ez a céljuk valósággá válna" - mondta IDDQD.

Az NRG elnöke, Brett Lautenbach is nyilatkozott. "Andréban megvan minden, amit szeretünk az NRG brandben: ő egy top szintű versenyző és egy jelentős hang a közösségen belül. És ami a legfontosabb: tökéletesen illeszkedik a meglévő felállásunkba, a srácok már alig várják, hogy vele dolgozhassanak."

Hogy az említett neveken túl melyik két játékos lesz még ott az NRG új első számú lineupjában, azt egyelőre még nem tudni, az azonban ennyi alapján is biztosnak tűnik, hogy az amerikai szervezet joggal bizakodhat a magasabb szintre lépésben.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!