1 éve nem volt új Operation, lehet egy ideig még nem is lesz

1 éve nem volt új Operation, lehet egy ideig még nem is lesz

A Valve egyelőre semmilyen hajlandóságot nem mutat a legújabb Operation kiadására, a spekulációk szerint még tovább húzódhat az ügy.

Már többször foglalkoztunk a témával, ám a legújabb Operation csak nem akar megjelenni! Közel egy éve várunk már a legújabb közösségi kihívásra, hiszen legutóbb 2016 február 17-én örülhettünk hasonlónak, akkor az Operation Wildfire elhozta az új Nuke-ot és még 7 új pályát magán kívül, valamint az ilyenkor szokásos kitűzőket is.

Tényleg egy évet kell ezentúl várni egy új Operation-re?

Régebben csak pár hét volt egy-egy Operation között, elképzelni sem tudjuk, miért vár ennyit a Valve!

Érdemes azonban megnézni az elmúlt egy évben történteket, a Valve például a felújított inferno esetében már nem várt az Opertaion megjelenéséig, egy sima update-en keresztül adták ki, de volt már itt új CT modell kiadás is, ráadásul a Dust2-Inferno cserét is egy sima frissítésben kaptuk meg. A hírek szerint ráadásul a Source 2 minél alaposabb átültetése és a Panorama érkezése valószínűleg most jobban leköti a Valve CS:GO részlegét.

Gaben élőben válaszolt a CS:GO legfontosabb kérdéseire!

Source 2 motor, frissítések, fejlesztési tervek és a Majorok is szóba kerültek a "kérdezz-felelek" során.

Ezek után nehéz lenne megmondani, hogy a sokak által már tavaly nyárra jósolt új Operation mikor jelenik meg, ha egyáltalán lesz még. Pedig a játék népszerűsége szempontjából bizonyítottan az egyik legnagyobb vonzerőről beszélünk. Egy ilyen alkalom kapcsán rengeteg új játékos érkezik a CS:GO világába, kicsit felpezsdíti a játékosok mindennapjait és az új pályák, valamint a kitűzők extra motivációt is jelenthetnek a hobbijátékosoknak. Márpedig ha ők egyre többen vannak, akkor a versenyzőszám is egyre nő majd, így a dolognak komoly esport vonatkozása is van. Egyelőre tehát marad a várakozás, és a remény, hogy az alábbi pályák egyszer csak megérkeznek hivatalosan is a játékba:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!