Hamburgban lesz az EU LCS döntője

Hamburgban lesz az EU LCS döntője

A hamburgi Barclayard 12.000 férőhelyes arénában kerül megrendezésre az idei EU LCS döntője.

Az NA LCS már kiderült, hogy Vancouverben lesz, íme az EU LCS döntő helyszíne is, a hamburgi Barclayard aréna várja majd az érdeklődöket.

Vancouverbe látogat az NA LCS döntője

A kanadai Vancouverbe látogat ezúttal a tavaszi NA LCS döntője.

Április 22-én az első gyilkosságoktól és Nexus döntésektől lesz hangos Hamburg arénája. A helyszín 12.000 ember befogadására képes, ami a 80.000-es kínai VB döntő mellett elsőre nem tűnhet soknak. Összehasonlításképp azért a 2015-ös berlini VB döntőt a 17.000 férőhelyes Mercedes-Benz arénában izgultam végig és már ott is kicsinek érezhette magát az ember.

Tavaly egyébként a krakkói tauronba volt a nyári döntő, míg a tavaszi Hollandiában. Egy pofás kis videót is kaptunk a bejelentés mellé a Riot-tól:

Az biztos, hogy a jelenlegi állás szerint az UOL igencsak jó esélyekkel indul, hogy kijusson Hamburgba, remélhetőleg újra egy magyarnak szurkolhatunk majd az EU LCS döntőjében.

Ne felejtsük el azt sem, hogy a döntőkben már nem babra megy a játék, hiszen az itt elért helyezés VB pontokat jéenet a csapatoknak. Az első hely 90 pontot, a második 70-et, a harmadik 50-et, a negyedik pedig 30-at.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!