Indul az ECS nevezés, magyar csapatok is kvalizhatnak

Indul az ECS nevezés, magyar csapatok is kvalizhatnak

A FACEIT és a Twitch közös szervezésű, többmilliós versenyére bárki lejuthat a nyílt kvalifikációból, két selejtező is lesz februárban.

A FACEIT és a Twitch közös szervezésű sorozata idén is beindul, minden eddiginél nagyobb díjazással, pedig már a tavalyi se volt piskóta! Az ECS versenyei eddig is a figyelem középpontjában álltak, hiszen az első két szezon alatt összesen 1,5 millió dollárt osztottak ki a szervezők.

Vegyes érzelmekkel várjuk az ECS nyolcas döntőjét!

Az egyik csoportba feltörekvő, erős lineupok kerültek, a másikba inkább hanyatló ötösöket sorsoltak.

Ezt azonban 2017-re megfejeltél, és a duplázásnál nem is álltak meg! A harmadik és negyedik szezonra meghatározott díjalap 3,5 millió dollárra rúg a tavalyi 1,5 után, ami már szezononként 1,75 millió dollárt jelent. Ez még az eddigi rekorder WESG-et is elhomályosítja. Azt egyelőre nem tudni, hogy a külön európai és amerikai csoportkörből, majd összevont rájátszásból felépülő tornán pontosan hogyan osztják el a nyereményt, de az összdíjazás már biztosan rekord nagyságú.

A csoportkörök névsora március elején lesz végleges, hiszen két hely még kiadó mind az európai, mind az amerikai csapatok közé. A selejtezőket február 18-19 illetve 25-26 között rendezik, a regisztráció bárki számára lehetséges, teljesen nyílt a nevezés. Összesen 1024 csapat fér be mindkettőre, nevezni az alábbi linken tudtok. Az előző szezon végén a FaZe és a Virtus.pro végzett kieső helyen, így a selejtezők győztesei vélhetően ellenük kell, hogy bizonyítsanak az utolsó kiadó helyekért.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!