Láttunk már ilyet... de nem alapból!

Láttunk már ilyet... de nem alapból!

A kommentátorok sem hitték el, ami a Tespa Collegiate Series egyik meccsén történt.

Január vége óta zajlik a tengerentúlon, amerikai kollégiumi csapatok részvételével a Tespa Collegiate Series, melynek hétfői játéknapján nem mindennapi momentumnak lehettek szemtanúi a nézők.

Egy Renolock mirror meccsen a Vanderbilt csapatának alig volt már lap a paklijában, mégis rendületlenül nyomogatták a Life Tapet - a kommentátorok sem igazán értették, hogy miért. Amikor azonban felhúzták az utolsó lapot, összeállt a kép - íme a végkimenetel:

Admirable-ék reakciója mindent elmond: ő sem túlzott, amikor azt állította, soha nem látott még ilyet. Köztudott, hogy a Sacrificial Pact képes megölni a Jaraxxus-szá változott ellenfelet is, olyanra azonban aligha volt még példa, hogy bárki is alapból használja ezt a kártyát egy széles körben közvetített versenyen.

Többről van szó, mint egyszerű poén, hiszen egy hasonló matchupot valóban szó szerint el tud dönteni ez az egy lap. Erre apellálni pedig nem mondható vállalhatatlanul nagy rizikónak: a hétvégi Winter Playoffon például a játékosok 40 százalékánál volt Reno Warlock a lineupban. Nyilván ettől még nem fog hirtelen minden hasonló deckbe bekerülni, a "2017 eddigi legtökösebb tech lapja" díjat azonban nyugodt szível odaadhatjuk a Vanderbilt csapatának.

Kövess Minket!