22 millió dolláros gaming house a "WoW-os" srácoknak

Emlékeztek még a tavalyi VB-n az ANX-re? Akik leginkább WoWoztak a VB alatt scrimpartnerek hiányában, na ők kaptak egy kastélyt!

A tavalyi VB legnagyobb meglepetéseként érkezett az orosz csapat, akkori nevén Albux Nox Luna, mostani nevén M19 és egészen a nyolcaddöntőkig meneteltek, a mai napig nem tudni hogyan. Egyrészt a Wildcard régióból érkeztek, ahol azért általában a csapatok szintje alul marad a nagyobbakéhoz képest mint EU, NA vagy LCK, nekik valahogy mégis összejött. Ami még inkább viccesebbé tette a helyzetet, az az volt, hogy saját elmondásuk szerint nem sokat gyakoroltak, mivel nem nagyon volt kivel, helyette inkább WoW-oztak és az esélytelenek nyugalmával játszottak. Meg is látszott, többek közt a szerencsés sorsolásnak köszönhetően végül a legjobb nyolcból ejtette ki őket az H2k.

ANX Likkrit: Nem tudtunk kivel gyakorolni a vb előtt, úgyhogy csak WoWoztunk és lazultunk

Aioween | 16/10/11 10:00 Tipikusan az esélytelenek nyugalmával érkezett az orosz bajnok Albus Nox Luna a Worlds-re, 0-6-ra számítva, mégis rácáfoltak minden elvárásra és történelmet írtak. Elsőként foglalták el helyüket a biztos top 8 között, miután a koreai bajnokot, a ROX-ot és és az észak amerikai Counter Logic Gaming-et is legyőzték.

Nos ezek a srácok, Strongbow Investments-nek köszönetően egy cirka 22 milliós gaming houset kaptak, de a képeket meg a videót eltekintve simán hívhatnánk ezt akár gaming castle is, mivel a hely konkrétan egy kastély. Azt, hogy pontosan mennyi pénzzel szállt be az egyébként londoni székhelyű ingatlancég nem tudni, de mint említettük csak az ingatlant magát 22 millióra becsülik. 
Andrei Mikheyev minden bizonnyal az egyik leggazdagabb esport szervezet tetején csücsül most. Az ingatlan neve Nikolsky Manor, amit a 18. században építettek és helyi piacokon kb 1,3 milliárd rubelt ér. Ez a befektetésnek még csak a kezdete, a sajtótéjékoztaton, amit Moszkvában tartottak az is elhangzott, hogy éves szinten komoly összegeket terveznek befektetni innentől, de a pontos összeget nem hozták nyilvánosságra.

Addig is csodáljuk meg a világ egyik, ha nem a legszebb gaming house-át.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!