Bekeményít az ASUS, egyszerre szállt be a NiP és a DreamHack mellé

A gamer világ népszerű szereplője komoly partnerekkel szerződött le 2017-ben, európai, amerikai és ázsiai piacra egyszerre lőnek.

Az ASUS ROG nevet talán senkinek nem kell bemutatnunk, saját versenytől a csapatok támogatásán át a versenyek szponzorálásáig sokféleképpen feltűnnek az esport népszerűsítésében. Legújabb húzásukkal viszont több legyet ütöttek egy csapásra, szinte minden releváns piacot igyekeztek lefedni a NiP-pel és a DreamHack Las Vegas-szal kötött megállapodás eredményeképp.

A NiP ugyanis bár újabban nem remekel, mégis az egyik legnépszerűbb csapat. Még a nevükkel fémjelzett csokit, és saját McDonald's menüt is árulnak Svédországban, de hatalmas rajongótábor övezi a nindzsákat szinte minden a versenyeken. És ha már fanok, a NiP legnépesebb szurkolótábora az ázsiai kontinensen található, a játékosok minden évben személyesen turnézzák végig a kontinenst, hogy elmélyítség kapcsolatukat a rajongókkal.

A másik friss ASUS partner, a DreamHack pedig a már bejáratott európai versenyek után idén Amerika felé az irányt: Las Vegas, Austin, Atlanta, Montreal, Denver, széles a 2017-es kínálat. Úgy tűnik ismét elsüthetjük a már unalomig ismert klisét: az esport biznisz napról-napra fejlődik, maradjon is így!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!