Hogyan játssz Jayce-szel? Adunk pár hasznos tippet!

Hogyan játssz Jayce-szel? Adunk pár hasznos tippet!

Pár apró, ám annál hasznosabb tipp a metába visszatérő Jayce-hez!

A 7.2-ben bejött halálosság/lethality változtatásoknak köszönhetően több fizikai sebzéssel operáló karakter is visszanyerte népszerűségét. Ezen karakterek közé tartozik Jayce is, aki mind a felső, mind pedig a középső ösvényen megállja a helyét. Elsőre egyszerűnek tűnhet a használata, találj be a kapun átlőtt energianyalábbal, válts át kalapács formára és püföld szét az ellenfeled.

Van azért pár hasznos trükk, amivel még hatékonyabbá tehetjük játékunkat vele, nézzük is mik ezek.

  • A Q ellövése után még van egy kis időd kirakni a gyorsító kaput (E), ezzel is egy kis meglepetést okozva a hirtelen felgyorsított lövedékkel.
  • A gyorsító kaput (E) hosszában is el tudod helyezni magad alatt, így tovább tart a mozgássebesség gyorsító hatása, hamarabb érhetsz ki az ösvényre például.
  • A Q lövédeke minden irányban felgyorsul, amíg érintkezik a kapuval, ez hasznos tipp lehet az előzővel együtt használva.
  • A távolsági formában használt W, ami a gyors támadási sebességet adja, megmarad kalapács formában is. Így gyorsabban kaphatsz vissza manát a kalapácsot használva, a W passzívjának köszönhetően három gyors alaptámadást követően.
  • Az ágyú formában használt W megszakítja az előző alaptámadás animációját és azonnal indítja a következőt.
  • Folyamatos formaváltás mellett (R) gyorsabban tudsz közlekedni a pályán a mozgássebesség bónusznak hála.
  • A kalapács fomában használt E képességed után, ami ellöki az ellenfelet, még te tudsz vinni egy extra alaptámadást.
  • Az ágyú formában használt Q lövedék rálátást ad, könnyen használható bokrok biztonságos vizsgálatára, hogy vár-e ott ellenfél.
  • +1 A kalapács forma E képességével bizonyos helyváltoztató képességeket tudunk megszakítani (pl. LeBlanc W, de még Vi-t is el tudjuk ütni rögtön az ultija után, ha jól időzítünk)

Érdemes ezeket az elsőre kicsinek tűnő kis mechanikákat betanulni, sokszor jól jöhetnek még.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.