Ritka flash bug bukkant fel a DreamHack-en: jó ha tudtok róla

Ritka flash bug bukkant fel a DreamHack-en: jó ha tudtok róla

Pyth terveit alaposan átírta a hibás vakító gránát, végül a NiP el is bukta a kört

Egyre többi hiba bukkan fel a CS:GO-n belül, amik sajnos profi versenyeken is döntőnek bizonyulhatnak. A smoke és molotov rendkívül zavaró problémájáról már említést tettünk, és akkor itt van még a másik felkapott bug, a hibás célkereszt. A DreamHack Las Vegas első napján azonban egy újabb zavaró apróságra derült fény, ezúttal a vakító gránát működésébe csúszott hiba:

A problémával a kommentelők és fórumozók közül sokan még sosem találkoztak, de volt olyan is, aki tudta a megoldást:

"Ha a kör eleji freezetime alatt flash van a kezedben és megnyomod a jobb egérgombot, bebugol a gránát. Éles körben annak ellenére, hogy bal gombot nyomsz majd, ugyanúgy alulról csak beejted magad elé."

A NiP végül bukta a kört, persze nem kizárólag a hibás vakító miatt, de pyth és az egész csapat mozgásából látszik, hogy át kellett miatta alakítani a kört. Pyth-nek nem maradt több vakítója, meg kellett várnia, hogy f0rest egy új flash-sel kisegítse, addigra azonban már jött egy countersmoke is a CT-ktől, és áthívták a pozíciókat is. Röviden: oda lett a meglepetés előnye, a rossz vakító elárulta a NiP terveit a B támadás előtt.

Tanuljatok a svédek hibájából és ti ne kövessétek el ugyanezt, freeztime alatt maradjon csak a vakító ott ahol van.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!