Az amerikaiak az aggro paklikra esküsznek! De mi az a Leatherclad Hogleader?

Az amerikaiak az aggro paklikra esküsznek! De mi az a Leatherclad Hogleader?

Hétvégén jön az amerikai Winter Playoff, vessük egy gyors pillantást a játékosok deckjeire!

Az előző heti európai selejtező után most a tengerentúli játékosok a sorosak: jön az Americas Winter Playoff, melynek végén kiderül, melyik 4 játékos képviselheti majd az amerikai kontinenst a Bahamákon a Winter Championshipen.

Mivel Európával ellentétben itt nem volt holtverseny, ezért kereken 64 játékos kvalifikálta magát a HCT-tabelláról, a beküldött paklilisták alapján pedig az látszik, hogy a játékosok az Aggro összeállításokat részesítik előnyben. Aggro Shamant és Pirate Warriort a bejutottak 69 százaléka hoz majd a versenyre, míg a Reno deckek közül a Mage-et - amely Európában a legnépszerűbb deck volt - 55 százalék, a Warlockot pedig 53 százalék választotta.

Akad néhány érdekes tech lap is a paklikban a versenyre. Akárcsak Európában, itt is szerepel több Miracle Rogue deckben a Beneath the Grounds a Reno paklik ellen. A legérdekesebb tech kártya azonban mégis a Leatherclad Hogleader, amely topopablo Reno Warlockjába fért be, szintén a Reno deckek ellen.

Érdekesség gyanánt kiválasztottunk nektek néhány konkrét lineupot is - három olyan játékosét, akit sokan a Top 8-ba várnak. Íme Fibonacci, TerrenceM és Muzzy deckjei a hétvégére:

Fibonacci - Jade Shaman, Control Warrior, Reno Warlock, Reno Mage

TerrenceM - Jade Shaman, Control Warrior, Reno Mage, Reno Warlock

Muzzy - Aggro Rogue, Aggro Shaman, Pirate Warrior, Tempo Mage

A verseny február 18-án, szombaton kezdődik, itteni idő szerint délután 5 órakor. A közvetítést a Hearthstone hivatalos Twitch csatornáján lehet majd követni.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!