UOL, G2, Misfits, és az H2k a negyedik hét legjobbjai

UOL, G2, Misfits, és az H2k a negyedik hét legjobbjai

A G2 összegyűjtötte nekünk a negyedik hét legfontosabb statisztikáit, elég egyoldalúra sikerült ez a hét.

Lezajlott az EU LCS negyedik játékhete is, ahol még mindig veretlen tudott maradni mind a Unicorns of Love és a G2 Esports egyaránt. Viszont, az ötödik héten már csak az egyikük maradhat veretlen hiszen az ötödik hét nyitómeccsét egyből egy rangadóval kezdjük, ahol kettejük mérkőzik meg. 

UOL vs G2, csak egyikük maradhat veretlen!

Most csütörtökön összecsap a két legerősebb csapat az EU LCS-ben, egyikük biztosan elbukja a makulátlan nyereségi arányt.

A G2 Esports és a Games of Legends jóvoltából egy rendkívül hasznos infógrafikát kaptunk a negyedik hétről.

Az első képen jól látható, hogy a papírforma maradt a G2 és az UOL is veretlen maradt, míg a Roccat-nek és az Origen-nek sem sikerült még megszerezni az első győzelmét. A hét legizgalmasabb meccsét a G2 és az H2k párharca hozta, ahol egy szoros 2-1-ben a G2 tudott győzedelmeskedni. Érdekesség, hogy elég meggyőző arányban 85,7%-ban a kék oldalon lévő csapat hozza el a meccseket.

A negyedik hét leghosszabb meccsét a még nyeretlen Roccat és az eddig jól teljesítő H2k hozta, míg a legrövidebb meccs az eddig gyengén teljesítő Origen és a remeklő G2 között alakult ki. A legtöbb gyilkosság szintén a Roccat és az H2k összecsapásán volt, szám szerint 45 darab. Az átlag meccsidő 35 perc 28 mp. Legtöbbször az óceán sárkány került meggyilkolásra, és érdekesség, hogy 14 meccsen csak négyszer ölték meg az ősi sárkányt.

A három legtöbbször választott karakter Jhin, Varus és Shen, Rengar minden meccsen ki volt tiltva, LeBlanc csak egyszer volt szabad, akkor is győztek vele, míg Camille 11-szer volt kitiltva. Jayce-el négy meccsen eddig csak győztek, Lee Sin-t és Orianna-t is háromszor-háromszor választották és velük sem tudtak még veszteni.

A Unicorns of Love és a Misfits remeklése a statisztikákon is meglátszik, hiszen a legjobb KDA-val rendelkező játékos Xerxe 32.0-as pontszámmal. A második Steeelback a Vitality-ből, a sort pedig PowerOfEvil zárja. A GPM (gold per minute)-en az is látszik, hogy az UOL mennyire a játék korai szakaszában szeretné eldönteni a mérkőzést, hiszen a legjobb GPM-el rendelkező játékos Exileg utána pedig a magyar kedvenc Vizicsacsi. A harmadik itt is szintén PowerOfEvil. PowerOfEvil abszolút MVP-je ennek a hétnek, hiszen ő vett részt a legtöbb gyilkosságban. 80,1% kill participation-nal ő vezet, őt követi Trick szorosan 79,8%-al, majd az Amazing helyére érkező újonc Broxah is megmutatta, hogy miért is őt választotta a fnatic 75,7%-os eredményével.

Ezen a képen látható, hogy egyes játékosok hányszor lettek MVP-nek választva a szezon során. A legtöbbet Jankos kapta, pontosan hármat, míg utána hatos holtverseny alakult ki, ugyanis Hylissang, Perkz, IgNar, Vizicsacsi, Wunder és Zven is kétszer kapott már MVP-t.

Ti kinek szurkoltok? Hogy tetszik eddig ez EU LCS?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!