Végre élesben is használható a sandbox mód EUNE-n!

A PBE-n eddig tesztelve volt, de már a patch notes is megerősítette, végre elérhető a Practice Tool!

A Riot mostanában egyre menőbb promo videókat készít. Lehet itt gondolni akár a Warwick rework videóra, vagy akár a mostani csúcsrangadóra a G2 vs UOL-ra is. Az új kinézeteket is mostanában egyre többször jelentik be ilyen formában és most a Practice tool is egy rendkívül elragadtató alkotást kapott.

Végre mindenki számára elérhető lett a practice tool, amiben szinte bármit kipróbálhat. 

Irány a homokozó, érkezik a sandbox mód!

Tavaly beharangozták, hogy lesz majd sandbox módja a LoL-nak, hamarosan mi is kipróbálhatjuk, lássuk mit tud majd?

Rengeteg mechanikát lehet begyakorolni itt és már óriási sikert arat az új funkció. Valaki például már régóta arra várt, hogy Lee Sin-nel gyakorolhassa a híres InSec rúgást.

Viszont van egy hátul ütője a dolognak. Sajnos, mindenki nagy bánatára csak egyedül lehet játszani. A Reddit-en is indult már ezzel egy topik, hogy engedélyezzék, hogy még egy ember legalább csatlakozhasson hozzánk. Ha legalább kettő ember tudna egyszerre játszani ebben a módban sokkal több új mechanikát gyakorolhatnának be. Könnyedén lehetni készülni egy premade alsó ösvényre, vagy akár egy dzsungel-mid premade is gyakorolhatná a rajtaütéseket. 

Biztosak lehetünk benne, hogyha engedélyeznék ebben a módban az 5v5-t rengetek vicces videó készülne. Csak képzeljünk el öt darab Lee Sin-t ahogy rugdossák egymást a pálya bármely szakaszán, mint egy focilabdát. 

Ti próbáltátok már? Mi volt az amit annyira kipróbáltatok volna már és most végre kitudjátok?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!