12-9-7-7: ki szakítja meg a VP és a Gambit szép sorozatait?

12-9-7-7: ki szakítja meg a VP és a Gambit szép sorozatait?

Sorozatos győzelmeken ülnek mindketten, ma esti egymás elleni meccsüknek szép kis extrát adhatnak ezek a statisztikák.

A Virtus.pro és a Gambit nagyon mennek az utóbbi időben, januárban mindkét együttes kiharcolta a legendás státuszt a Majoron, és a DH Las Vegas első körében is győzelemmel rajtoltak. A csoport felső ági rangadóján ma egymás ellen meccselnek, a csapatok győzelmi sorozatai pedig érdekes extrát adnak a meccs mellé!

Virtus.pro @ Nuke: Pasha-ék jelenleg 12 meccs óta nem találtak legyőzőre Nuke-on, ez a sorozat a jelenlegi leghosszabb, élő széria a profi CS:GO-ban. A VP akár az SK 17 meccses Train veretlenségét is célba veheti, ha így megy nekik a felújított Nuke!

Virtus.pro @ Cobblestone: A lengyel ötösnek Cobblestone is nagyon megy! A Majoron háromszor is játszottak rajta, megverni mégsem tudta őket senki. A 12 meccsen Nuke széria után ez a második leghosszabb, élő sorozat a profi CS:GO-ban, így rekordjukat saját maguk üldözik.

Gambit @ Overpass, Cobblestone: Zeus és csapata LAN-on nagyon beton mostanában, főleg akkor, ha Cobblestone vagy Overpass folyosóira tévednek. A nehezen lereagálható forgatások terepein az irányító nagy kincs, nem is véletlen hogy mindkét pályán 7-7 meccs óta veretlenek LAN-on.

Mindkét csapat veretlenségi sorozatában szerepel Cobblestone, simán elképzelhető, hogy a ma esti mérkőzés színtere a kastélytornyok között zajlik majd.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!