Új Kha'Zix bugra bukkantak a Sandboxban, de van rá magyarázat

Új Kha'Zix bugra bukkantak a Sandboxban, de van rá magyarázat

Új bug-ot találtak Kha'zix-nál. Vagy mégsem?

Amióta kijött a Sandbox, a játékosok belevetették magukat az új játékmódba, és egyre másra jönnek a poénos videók a végtelen Syndra ultikról, hogy Ivern gyakorlatilag egy ültetvényt csinál a pályából, vagy ahogy Teemo kipakol több ezer gombát. Persze a Sandbox nem erre lett kitalálva, a cél az volt vele, hogy a játékosok kombókat teszteljenek és gyakorolják a különböző mechanikákat. A gyakorlás közben viszont jöttek a bugok, mint a legutóbbi Kha'Zix-nál.

A fenti videóban a srác Void Spike-okat spammol, és némelyik random módon elkerüli a célt, anélkül, hogy megmozdítaná az egeret. Sőt, a következőben tökéletesen rápakolja a kurzort a bábura, és még akkor is van olyan, amikor a lövedék gyakorlatilag átmegy a célponton.

De ez így lett kitalálva, vagy sikerült találni egy elég erős bugot? A videót készítő játékos meg is válaszolja ezt a kérdést. Először még azt hitte, bug az egész, de utána egy kicsit beleásta magát a témába. Ha a Void Spike kap egy evolúciót, akkor három irányba lehet vele lőni. De ha mondjuk valakit közvetlen közelről akarunk meglőni, akkor csak egy fogja eltalálni, a másik kettő keresztül megy. Ha mind a három betalálna, az durva sebzést okozna, amitől Kha talán még inkább imba lenne. Szóval a válasz az egészre, hogy van egy belső számláló a játékban, ami bizonyos időn belül nem enged be találatot ugyanebből a képességből. A teóriát a Redditen Riot Exgeniar is megerősítette:

"Ugyan nincs előttem a forráskód, de szerintem ez a helyes válasz. Emlékezzetek arra, hogy fura dolgokat ígértünk, ha kikapcsoljátok a CD-ket a Sandbox-ban."

Így már érthető a dolog, és egy-egy meccsen rendben is van. De mi lesz majd, ha megint jön az URF, vagy a One for All, akkor mi lesz a Void Spike-kal? Remélhetőleg addig javít egyet a Riot ezen, mert ha nem, akkor sajnos Kha gyenge lesz ezekben a játékmódokban.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



League of Legends - MSI: Kinek fog kedvezni az új patch?

Nagy ugrás vár ránk a tavaszi döntőkről az MSI-ra, két frissítés is érkezett mióta nem láttuk kedvenc csapatainkat. Nézzük kinek kedvez és ki veszítheti a legnagyobbat a 14.7 és 14.8-as patcheken.

League of Legends - Indul az MSI visszaszámlálás!

Nyakunkon a 2024-es League of Legends Mid-Season Invitational, a csapatok és mi is már tűkön ülve várjuk, hogy megkezdődjön az év első nemzetközi bajnoksága.