Crumbzz szerint a profi játékosok nem állnak készen egy barátnőre

Crumbzz szerint a profi játékosok nem állnak készen egy barátnőre

A nagy többség képtelen összeegyeztetni a profi karriert és a magánéletet.

A maga 24 évével lassan őskövületnek számító Alberto "Crumbz" Rengifo nemrégiben érdekes és elég megosztó videóval állt elő. A prófétaként is elhíresült egykori jungler, jelenleg coach szerint a barátnők "tönkreteszik" a profi LoL-t. 

Természetesen ez a kijelentés önmagában erős és nem is állná meg a helyét, ezért a videóban ki is fejti a problémát, miszerint a legnagyobb hiba, hogy nehéz egyensúlyban tartani a profi játékot és a barátnőt. Crumbz úgy véli, hogy mindkettőre nincs idő, így kompromisszumokat kell kötni, emellett, de önmagában egy barátnő is (negatív) kihatással lehet egy játékos teljesítményére, vagy akár komplett csapatokra, versenyekre.

Crumbzz szerint a profi játékosok élete eleinte alapvetően csak a League of Legends-ből áll, de előbb-utóbb megjelennek a lányok is. Ráadásul, mivel a legtöbb profi lolos gaming házban lakik egy egész csapattal, háttérszemélyzettel, ott nem igazán lehet magánéletet élni, hétköznap gyakorlás, hétvégén meccsek, igazából idő sincs arra, hogy normálisan lehessen barátnővel foglalkozni. Vagy ha igen, az a játéktól, az edzéstől veszi el az időt, ami a játéktudás rovására megy.

A próféta szerint a legtöbb profi ezt egyelőre képtelen normálisan kezelni (értsd: nem tudják megfelelően beosztani az idejüket), amiből sok konfliktus adódik, hosszú távon pedig negatívan hathat az egész csapat teljesítményére. A videó Twitteren is körbement, ahol páran osztották a véleményét, míg mások abban sem voltak biztosak, hogy komolyan gondolta-e a videót:

Persze akadnak kivételek, nézzük csak meg mondjuk a CS:GO-t és a lengyel VP csapatát: most nyertek DreamHacket Vegasban, három hete döntőztek Atlantában a major-ön, mégis családos ember pl. TAZ vagy Pasha, feleséggel, gyerekkel. 

Nektek mi a véleményetek a dologról? 

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!