Lebukott az egyik legnépszerűbb fogadási oldal: szándékosan megnehezítik a nyereséget!

Lebukott az egyik legnépszerűbb fogadási oldal: szándékosan megnehezítik a nyereséget!

A DrakeLounge oldalról futófűzként terjedt el, szándékosan gördítenek akadályt a náluk fogadók útjába. Sőt, az összes nyereményt úgy tűnik sosem lehet kivenni tőlük!

A CSGO Lounge ideiglenes bezárása után megnyílt a lehetőség más fogadóoldalak előtt, hogy ők is megmutassák mit tudnak. A DrakeMoon ládanyitogató oldalából fogadási oldallá fejlődő kistestvér, a DrakeLounge pedig élt a lehetőséggel, és szép kis hírnevet szerzett magának az esport fogadók körében. Sok esemény, jó odds-ok és korrekt szemlélet. Legalábbis a látszat szerint! Van ugyanis egy buktató, amire csak most derült fény:

A chat-en úgy tűnik az egyik admin elszólta magát, és ezzel biztosított minden felhasználót, hogy sose fogják megkapni terjes nyereményüket az oldaltól. Hogy pontosan miről is beszélünk?

Úgy tűnik, hogy minden egyes megnyert fogadás után csak azt tudod kivenni skinek formájában, amit feltettél, ezáltal kockáztattál, a nyereményt azonban nem.

Ha tehát 100 dollárnyi skinnel fogadsz és nyersz 200-at, csak az általad betett 100 dollárnyi skint tudod kivenni. Mindig csak annyit, amivel fogadtál. A megnyert száz dollár mindaddig ott marad az oldalon, amíg belőle is nem lesz egyszer tét. Hiszen ha másnap azt a száz dollárt kockára teszed és nyersz, akkor azt is ki tudod venni, de amit általa nyertél, azt ismételten nem.

Tehát az oldal a legutóbbi nyereményt mindig mindenkinél vissza fogja tartani, csak az eredeti téteket lehet kivenni. Ha viszont egyszer is elbuksz, oda a nyeremény. Az oldalról tehát szó szerint lehetetlen pluszban kiszállni, hiszen előbb-utóbb úgyis bukni fogsz! Bizonyosságot nyert tehát, hogy a DrakeLounge oldal, ha nem is scam, de szándékosan megnehezíti, hogy a felhasználók nyerjenek!

Az oldalon igazából rendkívül nehéz valódi profitot termelni! Ha a promo kódért kapott ingyen dollárokat sikerül feltornázni, csakis akkor lehet tényleges nyereségről beszélni. Hiszen skint csak úgy lehet kivenni, ha az oldalon legalább egyszer történik egy 10 dolláros befizetés, vagyis deposit. De ha az ingyen promo kóddal való játékkal összejön mondjuk egy 15 dollár, ezt az ingyenpénzt egyben felteszed valamire és nyersz, akkor van egy 15 dolláros téted az oldalon. Ha ekkor befizetsz tízet, akkor azt a 15 dolláros tétet ki tudod venni, ez már tiszta profit. És ráadásként ott marad a 10 dollár amit befizettél, illetve amit még a 15 dolláros tét hozott nyereményként és nem tudtad kivenni. Ha ezt felteszed és nyersz, az már csak ajándék. Ezen kívül azonban tényleg lehetetlen pluszosan zárni, így csak annak tanácsolom, hogy pénzt tegyen az oldalra, aki a promo kóddal már nyert olyan fogadást, ahol a tét 10 dollár fölötti!" - adott felvilágosítást megkeresésünkre az oldalon gyakran streamelő sPrAY.

Óvatosan tehát, ha a DrakeLounge felé jártok, fogadjátok meg a már pórul jártak tanácsait és ne legyetek a saját pénztárcátok ellenségei!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!