HellRaisers meccsek és EU rangadók élőben a képernyőn!

HellRaisers meccsek és EU rangadók élőben a képernyőn!

Folytatódik az ESL Pro League európai csoportköre, ráadásul micsoda meccsekkel!

A DreamHack Las Vegas okozta szünet után ismét beindul a nagyüzem az ESL Pro League európai csoportkörében, a héten négy meccset követhettek élőben, kedden és csütörtökön főszerepben DeadFox és a HellRaisers!

02.21 kedd, 19:00 - HellRisers vs. EnVyUs (train, cobblestone)

Happy legénységéről mindenki azt hitte, rosszul jönnek majd ki az átigazolási keringőből, de a sztárcsapat mellett formálódó EnVyUs erősebben kezdett, mint bárki várta volna. A mostani ellenfél az ANGE1-t ismét soraiban tudó HellRaisers lesz, DeadFox-ék a rossz kezdés után első győzelmükért lépnek pályára. A mapok egyébként teljesen jók a HR szemszögéből, ebből még valami jó is kisülhet! A közvetítést itt találjátok majd:

02.22 szerda, 21:20 - fnatic vs. G2 (cobblestone, train)

Ha már az EnVy képernyőre kerül, akkor jöjjön a G2 is, méghozzá a szintén friss lineuppal gyakorló fnatic ellen. A svédek a közelmúltban szép kis pofonokat kaptak: Las Vegas-ban a csoportkörből tovább se jutottak, a Pro League-ben pedig eddig egy mapot se nyertek. Ugyanez igaz a G2-ra is, úgyhogy valamelyikük rossz sorozata biztosan megszakad szerdán.

02.23 csütörtök, 19:00 - fnatic vs. NiP (cache, inferno)

A svéd rangadó ismét a képernyőn, az örök riválisok újra összecsapnak. A fnatic és a NiP meccsei mindig garantált szórakozást ígérnek a CS:GO rajongóknak, ezúttal cache és inferno kerül a reflektorfénybe! Ez lesz az ESL Pro League első Inferno meccse a szezonban, úgyhogy duplán érdekes lesz látni, mire mennek egymással a csapatok, erről kár lenne lemaradni!

02.23 csütörtök, 21:20 - HellRaisers vs. Virtus.pro (mirage, overpass)

Bizony-bizony, csütrötökön sokáig a képernyők előtt ülünk majd, hiszen jön a hét második HR meccse, méghozzá a DreamHack friss bajnoka, a Virtus.pro ellen. Ha az aktuális formát nézzük, szinte semmi esélye nem lenne DeadFox-éknak, de ne felejtsük el, hogy a lengyelek általában lazán veszik a LAN-ok utáni első tétmeccsüket, és talán még az utazás fáradalmai is bennük lesznek, ami már reményt jelenthet a HR-nek. Overpass ráadásul a csapat jobb mapjai közé tartozik, míg Mirage inkább a VP területe mostanában! Kőkemény összecsapás lesz, az már egyszer biztos.

A mérkőzéseket élőben, magyar kommentárral nézhetitek a megszokott csatornán, Európa legjobb csapatai ismét élőben varázsolnak a szervereken:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!