Megtört a jég, Junkrat is beszállt rendet rakni - Videó

Megtört a jég, Junkrat is beszállt rendet rakni - Videó

Az Overwatch Carbon Series versenyen végre bepickelték az elhanyagolt hőst, a kommentátorok is megjegyezték.

Éppen tegnap írtunk arról, hogy a kompetitív Overwatch meta legmagasabb szintjén van egy karakter, aki már a kispadra sem fér oda, ha versenyekről van szó: Junkrat a legutóbbi három nagy Overwatch tornán (IEM Gyeonggi, MLG Vegas, APEX Season 2) egyetlen másodperc játékidőt sem kapott a csapatoktól.

Egyetlen percet sem játszottak Junkrattel december óta

Bastionnél is aggasztóbb Junkrat helyzete. Vajon ő lesz a következő karakter, akit újradolgoz a Blizzard? A számok alapján szükség lenne rá.

Ennek megfelelően éppen ideje volt már annak, hogy megtörjön a rég, az éppen tegnap elkezdődött, hatcsapatos Overwatch Carbon Series egyik mérkőzésén pedig végre elő is került Junkrat - még ha rövid időre is.

A Renegades és a Luminosity összecsapásán előbbi csapat már 2:0 arányban vezetett Nepalon, ezért úgy gondolták, ez is belefér: Sanctumon indulásnál behozták Junkratet. A kommentátorok sem mentek el természetesen szó nélkül az eset mellett!

A Renegades-nek ez a Control Point is meglett, és a mérkőzés egészét is megnyerték 3:1-re - ráadásul még Junkratnek is volt egy jó napja. Ebből persze még nem lesz feltámadás: amíg a Blizzard nem lép közbe (vagy nem mozdul el hirtelen valami teljesen váratlan irányba a meta), addig aligha fog változni az elhanyagolt hős helyzete.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!