A Zseni, a Szenvedélyes, a Higgadt és a Sokoldalú - shox csapattársairól nyilatkozott

A Zseni, a Szenvedélyes, a Higgadt és a Sokoldalú - shox csapattársairól nyilatkozott

Shox szerint a G2-nak két pólusa van, egy nyugodt és egy szenvedélyes. Lehet ez lesz a siker kulcsa?

A francia CS:GO mindig is ott volt a világ legjobbjai között, de az utóbbi időben nem alkotott igazán kiemelkedőt. Újabban hiányzik az a kicsi plusz, ami régen Major győztessé tette őket. Ez persze lehet annak a hozadéka, hogy az EnVy és a G2 egyszerre már túl sok volt a galloknak és a két csapat kénytelen volt beérni pár olyan játékossal, akikben nem volt ott a világklasszis faktor. A múltban persze már számtalanszor felröppent a pletyka, hogy megalakul a szupercsapat, ahol a legjobb játékosok majd egyesülnek és akkor minden címet besöpörnek! Ez mostanáig azonban tényleg csak pletyka szinten ragadt, de február harmadikán a G2 ledobta az átigazolási atombombát, amikor bejelentették, hogy NBK, apEX és kennyS tényleg csatlakozik a csapathoz.

Francia forgatás 3.0: megalakult a francia sztárcsapat, az új G2!

A pletykák igaznak bizonyultak, íme az új francia sztárcsapat, a G2!

Persze a kapitányi székben shox maradt, aki nemrég a redditen mondta el a véleményét a csapat tagjairól:

Kennys: Olyan mintha neki találták volna ki az AWP-t. Vele kapcsolatban se rossz, se jó véleményem nem volt eddig, de meg kell mondjam kellemesen csalódtam benne. Tökéletes csapattárs.

apEX: Talán ő az közülünk, aki a legkeményebben odateszi magát. Soha nem adja fel a harcot és nagyon jó meglátásai vannak, amik sokszor segítenek éles helyzetben. Ezen kívül nagyon jó kezdeményező, aki gyorsan fel tudja mérni a dolgokat, ilyet pedig nehéz találni.

NBK: Szükségünk volt egy nyugodt és tapasztalt játékosra, aki egyben tudja tartani a csapatot, amikor kicsit feszültebb a légkör. Főleg ha figyelembe vesszük, hogy kennyS és apEX nagyon szenvedélyes tud lenni, őket néha kicsit vissza kell fogni, amikor túlpörögnek.

bodyy: Még nagyon fiatal, de rengeteg tehetség szorult belé, a jövőben sokat várhatunk tőle. Vele a csapat kapott még egy stabil alapot, nagyon nyugodt és a legnehezebb helyzetekben is fel tudja találni magát. Emellett pedig több szerepet is rá lehet bízni, könnyen tud alkalmazkodni a váratlan fordulatokhoz.

Scream (távozó): Abban biztos vagyok, hogy nagyszerű játékos, ha azt kell játszania, amit ismer, de sajnos nem elég rugalmas. Szerintem nem volt jó ötlet, hogy hosszú távra terveztünk vele, mert csak egy szerepben jó igazán és nem megy neki a váltás, ha a csapatnak arra lenne szüksége.

SmithZz (edző): Nagyon keményen dolgozik és rengeteg tapasztalata van. De mint játékos elvesztette az önbizalmát, amikor olyan sok támadás érte a teljesítménye miatt. Mint edző egyelőre úgy tűnik, hogy minden rendben van. Nincs rajta akkora nyomás, de még mindig fontos szerepet tölt be a csapat életében, szerintem ez kellett neki.”

Úgy tűnik tehát, hogy shox bizalommal tekint előre, de hogy mire is képes ez a felállás, egyelőre még a jövő zenéje. A fórumok persze tele vannak támogató bejegyzésekkel és a francia közösség, egy emberként támogatja az új ötöst. Persze pár embernek nem tetszett, hogy ScreaM nem maradhatott, sőt néhányan azt is felhozták hogy NBK stream közben általában végig rage-el, amiből még baj lehet, de idővel élesben derül majd ki, mire is képes az új sztárcsapat.

TETSZETT A CIKK? KÖVESS MINKET FACEBOOKON IS!

Kövess Minket!