A Cloud9 arra készül, hogy ők lesznek a H1Z1 királyai

A szervezet tudhat valamit, mert már most készül a H1Z1 King of the Kill versenyek érkezésére.

Az amerikai Cloud9 szervezet elég sok versenyjátékban foglalkoztat csapatot. A legnépszerűbb címek kivétel nélkül a repertoár részét képezik, mint például az Overwatch, CS:GO, LOL, DOTA2 vagy a Hearthstone. Azonban az olyan feltörekvő címekre is odafigyelnek, mint a tengerentúlon igen népszerű Super Smash Bros, vagy a Call of Duty.

Ezen új címek közé emelte be most a Cloud9 a H1Z1 King of the Kill játékot, bejelentette az öt fős túlélő alakulatát. Tekintve, hogy ez az aréna shooter az egyik legnépszerűbb multiplayer akciójáték a Twitch csatornákon ésszerű döntésnek tűnik. Annak fényében pedig, hogy tavaly az Echo Fox tulajdonosa szerint ez lehet a következő nagyobb kompetitív játék, valamint az H1Z1 2016 Invitational verseny öszdíjazása több mint 260.000 dollárra rúgott, tényleg logikus lépés volt a C9 részéről.

A korábbi NBA bajnok, Rick Fox szerint a H1Z1 lehet az esport új üdvöskéje

A H1Z1 még egy béta fázisban lévő túlélési akció játék és talán az esport következő nagy ígérete. Legalábbis ezt gondolja Rick Fox, az Echo Fox csapat tulajdonosa.

A H1Z1 fejlesztője, a Daybreak egyébként számos olyan update-et vetített előre a jövőre vonatkozóan, ami erősítheti a játék kompetitív oldalát. Ilyen például a nézői mód vagy a duál/ötös rangrendszer bevezetése. 

A „csak egy maradhat” koncepció versenyszerű megközelítése, egy nagy játékos számú pályán igen egyedi hangulatot teremt. Ha pedig hozzáadjuk a népszerűséget is, akkor igen kecsegtető eredmény születhet. Mindenesetre a Cloud9 már most készül a megmérettetésekre.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - Ezért vagyunk oda még felnőttként is a kisautókért (X)

A kisautók a gyerekek kedvenc játékai közé tartoznak. Azonban sok felnőtt szívében is különleges helyet foglalnak el. Sokan közülünk emlékeznek arra, hogy milyen örömmel játszottunk ezekkel a szépen kidolgozott játékokkal, és hogy mennyire büszkék voltunk a gyűjteményükre.

Üzlet - Ismerjük meg a fő burgonyafajtákat!

Talán nem túlzunk, amikor azt mondjuk, hogy a burgonya az egyik legfontosabb növényünk, főként azért, mert rendkívül sokféleképpen lehet felhasználni. Alkalmas emberi fogyasztásra, fontos nyersanyaga az élelmiszer- és a gyógyszeriparnak.