Az USA-ban rekedt csapatok miatt teljesen felborult a menetrend

Az USA-ban rekedt csapatok miatt teljesen felborult a menetrend

A DreamHack utáni kavarodások még mostanra sem értek véget, több meccset is törölni kellett a Pro League naptárából.

A DreamHack utáni kavarodások még mostanra sem értek véget, több meccset is törölni kellett a Pro League naptárából. A tegnapi játéknap ennek köszönhetően elég karcsúra sikerült, a fnatic és a G2 a két map közül csak egyet tudott lejátszani. A Na'Vi vs. North meccsbe bele sem kezdtek.

fnatic vs. G2 - 1:0
Cobblestone (16:14), a másik mapot még bepótolják

Az eddig nyeretlen csapatok meccsén a várható forgatókönyv valósult meg, szoros mérkőzés és kiélezett küzdelem minden körben! Akár flusha, akár apEX hátrányos helyzetből történő fordításaira gondolunk elmondhatjuk, ez a meccs könnyen alakulhatott volna másként is:

A fnatic végül 15:10-es előnynél megtorpant és 15:14-re magukra húzták a G2-t. A svédek ráadásul gyengébb fegyverekkel várták az utolsó kört, az esélyek a döntetlen és a hosszabbítás mellett szóltak. 3 UMP, 1 MAG-7 és 1 CZ volt a fnatic minden reménye, míg a G2-nél a szokásos 4 AK 1 AWP és a világ összes gránátja rendelkezésre állt, de végül ez sem volt elég. Flusha-ék megoldották a lehetetlennek tűnő kört és 16:14-el behúzták a három pontot.

NA meccsek

Az európai meccsek hiányában kénytelenek voltunk az amerikai mezőnyre figyelni egy-egy jobb meccs reményében, ám a tengeren túli csapatok ismét nagyon sima mapokat játszottak. A Cloud9 ellenállás nélkül gázolt át a Winterfox-on, 16:4 és 16:6 állt a táblán a meccsek végeztével. A két továbbjutásra esélyes csapat rangadóján, az OpTic vs. Immortals találkozón 1:1-re végeztek, de itt is sima meccseket kaptunk. Az OpTic Overpass-on tarolt 16:5-re, Cobblestone-on pedig az Immortals nyert könnyen, 16:6-ra.

A felborult menetrend miatt a csütörtökön esedékes EU meccsek közül kettőt is töröltek, természetesen a legjobb meccseket. A NiP vs. fnatic és a HellRaisers vs. Virtus.pro helyett tehát Astralis-LDLC meccsen izgulhatunk este 21:20-től a a magyar kommentátorokkal, ez lesz egyébként az Esl Pro League első Inferno-n lejátszott meccse!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!