DeadFox és a HellRaisers meghívást kapott a StarLadder versenyére!

DeadFox és a HellRaisers meghívást kapott a StarLadder versenyére!

A 300 000 dolláros összdíjazású verseny Majornak is beillene, a LAN döntő április elején lesz Kijevben.

A StarLadder meghívásos versenyén már tavaly is igazi nagyágyúk gyűltek össze Kijevben, a mostani kiírás azonban még több sztárcsapatot vonz majd az ukrán fővárosba!

Meghívott csapatként már biztosan ott lesznek heten is a jelenlegi 8 Major legenda közül, érkezik Kijevbe az SK, a Virtus.pro, az Astralis, a Gambit, a North, a Na'Vi és a FaZe. Egyedül a fnatic nem kapott meghívást, helyettük a címvédő bajnok, a StarLadder i-League előző kiírásának győztesét, a NiP-et várják.

A NiP lett a StarSeries bajnoka!

A Ninjas in Pyjamas magabiztossága kitartott a döntőig, 2:0-val küldték haza a G2 csapatát a kijevi CS:GO-torna fináléjában.

A nyolc meghívottaknak járó hely mellé további három csapatnak jut hely Európából, amit egy 16 fős online rájátszás során talál gazdára. A márciusban rendezendő eseményre a HellRaisers is meghívást kapott, DeadFox-éknak tehát adott a lehetőség, hogy újabb világelitnek rendezett LAN-on vegyenek részt. Nem lesz persze könnyű dolguk, hiszen a többi ESL Pro League szintű csapattal néznek farkasszemet:

A nyolc meghívott mellé nyolc selejtezős csapat érkezik majd, a fent látható nyolc meghívott, így A HellRaisers is felső ágon kezdi meg a versenyt, a selejtezőből érkezők egyből az alsó ágon, így ők a rájátszásban már nem hibázhatnak.

A verseny összdíjazása 300 000 dollár, ami egy 2015-ös Major verseny díjalapját is túlszárnyalja, reméljük a Major legendák mellett DeadFox-ért is szurkolhatunk majd a kijevi LAN-on.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!