Mi mikor jön a Hearthstone-ban? Kérdések és válaszok

Rengeteg változás jön a közeljövőben a Hearthstone-ban - ezeket összegeztük most számotokra, hogy mindenki képbe kerülhessen.

Az elmúlt időszakban meglehetősen sok bejelentés érkezett a Blizzard háza tájáról a Hearthstone kapcsán: nerfek, új évad, Ranked és Arena változások. Nem csoda, ha valaki összezavarodott az újdonságok tengerében, ezért úgy döntöttünk, összeszedjük nektek, hogy mi mikor is érkezik pontosan.

Szerencsére a helyzet nem bonyolult: alapvetően két időpont az, amit meg kell jegyezni.

Február végén - A Blizzard elmondása szerint a következő frissítés a Winter Playoff versenyek után, de még február végén érkezik, így a hétvégi selejtezők miatt - kizárásos alapon - két nap jöhet csak szóba: február 27. (hétfő) vagy február 28. (kedd). A patch az alábbi dolgokon változtat majd:


Valamikor tavasszal
- Pontos időpont nincs, de több mint valószínű, hogy valamikor áprilisban kezdődik majd az új Hearthstone "évad", a Year of the Mammoth. Ez az alábbi változásokat jelenti:

Ha az említett témák kapcsán több mindent is meg szeretnétek tudni, kattintsatok a linkekre a korábbi cikkeinkért és híreinkért!

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!