Hogyan indult a LoL Roadshow és merre tart?

Hogyan indult a LoL Roadshow és merre tart?

A LoL Roadshow egyik főszervezőjével, Kászonyi Bencével beszélgettünk a rendezvénysorozat sorsáról és ennek összeegyeztetéséről a Rift Esports-al.

Nem egyszerű egy nagyobb rendezvényt megszervezni, még bonyolultabb egy egész rendezvénysorozatot felépíteni szinte a semmiből. Hosszú volt az idáig vezető út, hiszen az alapötlet már tavaly januárban megszületett. Kászonyi Bence és Herkó Dániel, akik egyben a Rift Esports-ban is managerek, szép lassan felépítették a koncepciót, szponzorokat kerestek, kommentátorokat a Magyar LoLTV-től, kisegítő személyzetet, akik minden másban segítenek és persze a MEB se jött rosszul, elvégre összeállt nem egy jó csapat. Ezek a körülmények teremtették meg a táptalaját annak, amit ma már LoL Roadshow néven ismerünk.

Rengeteget fejlődött a debreceni indulás óta és a továbbiakban sem terveznek megállni a jelenlegi szinten. A kezdetekről beszéltünk leginkább és persze arról, hogy merre tartanak, mik a jövőbeli terveik. Szóba került természetesen a Rift Esports is, illetve az is, hogy hogyan lehet ezt a két igencsak megerőltető munkát összeegyeztetni, ráadásul mindezt egyetem mellett.

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!