Így dobhatod a legjobb gránátokat Anával - Videó

Így dobhatod a legjobb gránátokat Anával - Videó

Útmutató a technikás gránáthasználathoz az Overwatch-ban, ezekről a pontokról lepheted meg az ellenfeleket Anával.

Érdekes, de annál hasznosabb guide videó került fel nemrégiben a YouTube-ra, ahol egy Zendre névre hallgató játékos mutatja be Anához azokat a spotokat, ahonnan a legjobb gránátok dabhatók.

A videó legjobban egy CS-s gránát-tutoriálhoz hasonlít, hiszen itt is sarkok, pixelek és egyéb - olykor nehezen megtalálható - pályaelemek alapján lehet meghatározni a dobás megfelelő irányát és szögét. A videó készítője szinte tökéletesen hajítja a gránátokat, de azért azt is mindenképpen érdemes megemlíteni, hogy akárcsak a CS esetében, ez a "számolok-osztok-szorzok" néha túl sok értékes időt vehet igénybe, tehát rendszeres használat előtt érdemes begyakorolni őket.

Talán legjobban az átjárókhoz hajított gránátok azok, amiket megfelelően lehet kihasználni. Nem egyszer van olyan pozíció a videóban, ahol a még spawnról szinte ki sem érő ellenfeleinket lephetjük meg a gránátokkal, így egy kis fejfájást okozva nekik - főleg akkor, ha utána egyből csapattársaink arzenáljával találják szembe magukat.

A videó is bizonyítja, hogy Ana még a nerfek után is erősen meghatározza az Overwatch metáját. Nektek mi a véleményetek a videóról, esetleg van olyan spot, ami kimaradt volna?

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!