A vártnál nagyobb sikert hozott az első HotSRising kupa

A vártnál nagyobb sikert hozott az első HotSRising kupa

Múlt hét vasárnap megrendezésre került a HotSRising közösségi kupa, a csapatok és nézők száma is nagyobb volt a vártnál!

A múlt héten megrendezésre került a várva várt első HotSRising közösségi kupa. A szervezők által előzetesen várt 8-12 csapatos mezőny végül 26 nevezett és becsekkolt csapattal vette kezdetét, ami rögtön felülmúlt minden várakozást.

A hetek óta tartó HGC magyar közvetítések során kialakult a hazai közösség Twitch nézőkből álló serege is, ami átlagosan 80-100 emberből tevődik össze, de a HotSRising ideje alatt a közvetítés átlépte a 200 egyidejű nézőt is. Úgy tűnik, van élet a hazai Heroes of the Storm közösségben!

Rengeteg nagyobb régi név képviseltette magát, mint például a "Mortal Wombats" a "Haverom a Kalauz" vagy a "Ravioli", de láttunk régi neveket új köntösben, és persze újonnan debütáló csapatokat is, akik szépen szerepeltek.

Az első elődöntőt a "Cursed Champions" és a "Haverom a Kalauz" játszotta, itt az eredmény 2-0 lett végül a bajnokoknak. A másik ágon lévő elődöntő kicsit izgalmasabbra sikeredett, ugyanis a "Búvármedvék" egészen izgalmas mérkőzéseket játszottak az "OGC" ötöse ellen, de végül a medvék hozták az eredményt ami 2-1 lett.

A döntőre végül a medvék elfáradhattak, hiszen a Champions-nak veretlenül sikerült elhoznia a főnyereményt. A kupa végén pedig a közönség úgy döntött szavazás alapján, hogy a "Cursed Champions" játékosa, "Niubi" legyen a torna MVP-je!

HotSRising lesz a jövő hónapban is, részletek hamarosan.

Aki pedig lemaradt volna a közvetítésről, az visszanézheti itt:

TETSZETT A CIKK? KÖVESD AZ ESPORT1-ET A FACEBOOKON!

Kövess Minket!