50 000 Ft-os díjazással jön a hazai Mortal Kombat XL Pro Tour

50 000 Ft-os díjazással jön a hazai Mortal Kombat XL Pro Tour

Holnap már a 2. köre jön a Mortal Kombat XL Pro Tour-nak, összegyűjtöttük nektek a fontos információkat a versennyel kapcsolatban.

Ahogy közeledik 2017 első PlayIT-je, úgy érkeznek majd a különböző esport versenyek részletei is. Az első fecskék között van a MAVIK (Magyar Virtuális Küzdősport Egyesület) által szervezett Mortal Kombat XL Pro Tour verseny is, mely két fordulóból áll majd, vagyis egy online és egy offline részből. Ebben a cikkben a versennyel kapcsolatos tudnivalókat ismertetjük!

Online kvalifikáció

Először is fontos kiemelni, hogy 18 éven aluliak nem vehetnek részt a versenyben a játék korhatárral kapcsolatos megkötései alapján! Az immáron második selejtező a holnapi napon, pontosabban 2017. Február 25. (szombat) 14:00-tól lesz megtartva, és újabb fontos kritérium, hogy csak a játék Playstation 4-es változatával rendelkezők vehetnek részt (a kvalira itt jelentkezhettek). A versenyen egyenes kiesési rendszer (Single Elimination) lesz, azaz a vesztes azonnal búcsúzik, míg a győztes továbbjut a következő ellenfélhez. A kvalifikáció végén a legjobb 4 játékos jut tovább az offline döntőbe!

esport cikk tbr mkxl pro tour kvalifikacio

Offline döntő

2017. Március 11-én kerül megrendezésre a győri PlayIT Plus-on, egészen pontosan 20:00-tól indul majd a MAVIK által szervezett MKXL Pro Tour. Ismét PS4 lesz a platform, a tét pedig nem kevesebb, mint 50 000 Ft és egyelőre ismeretlen tárgyi nyeremények! A kvalifikált 4 játékos mellé még érkeznek helyi nevezők is, azonban a szűkös helyek miatt ajánlott a kvalifikációról bejutni, ugyanis 16-an vehetnek részt ezen a megmérettetésen maximum! Ez a szakasz vigaszági-kieséses (Double Elimination) rendszerben zajlik majd, a döntőkig Bo3-ban,a fináléban Bo5-ben. További részleteket a nevezéssel és a verseny lebonyolításával kapcsolatban itt találtok.

Az elmúlt években egyre nagyobb teret nyerő esportok között mindig ott voltak a verekedős játékok is, a PlayIT-en ezúttal sem lesz ez másképp, sőt egy nagyon impozáns körítést is mellé tettek, így érdemes lehet mindenkinek tennie egy próbát vele, amennyiben minden kritériumnak eleget tesztek.

Közvetítés

A verseny mindkét szakaszáról lesz élőközvetítés a MAVIK Twitch csatornáján, így azok is követhetik a versenyt, akik valamely feltételnek nem tesznek eleget:

TETSZETT? KÖVESD AZ ESPORT1-ET FACEBOOK-ON!

Kövess Minket!



Üzlet - GPS-nyomkövetővel a család biztonságáért (x)

Mobiltelefonok, tabletek, okosórák - egyre több olyan eszköz jelenik meg, amely a számítástechnikát apró, mobil formában teszi elérhetővé, hogy aztán megkönnyítse és biztonságosabbá tegye a mindennapi életünket.